Перейти до

fedus

Сitizens
  • Всього повідомлень

    169
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

0 Обычный

О fedus

  • Звание
    Точу Зубы
  • День народження 27.02.83
  1. Всім доброго дня. Скиньте, будь-ласка, договір на оренду волокна. Дякую
  2. fedus

    HELP!

    та це врятлі із-за дхцп, на свічах прописані статично
  3. fedus

    HELP!

    вдалось вичислити ще один дхцп нна точці доступу. але проблему це не рішило. будем пробувати відключати сегменти мережі.
  4. Доброго дня! Дуже потрібна ваша допомога. Є мережа 170 користувачів. Побудована частково на оптиці частково на міді. свічі різні від foxgate 6224 до звичайних мильниць. в мережі dhcp + pppoe на FreeBSD. Все працювало без проблем. Позавчора почав пропадати доступ до свічів в хаотичному порядку. так же само і з користувачами. Можливо в мережі хтось запустив ще один pppoe сервер. Як можна його вичислити??? І що взагалі це може бути. На foxgate нічого не настроєно крім ір. Дякую.
  5. Доброго дня всім! Можливо в когось є зразок рішення міської ради про дозвіл на будівництво локальної мережі в місті. Але бажано щоб в тексті цього рішення не звучало слово "проект". Дякую.
  6. fedus

    НКРЗ?

    а має значеня що в договорі з аплінком я вказаний як абонент?
  7. fedus

    НКРЗ?

    блін, перечитав весь сайт, але ніде знайти не можу вимоги до договору. Що там має писати? що я беру інтернет як абонент чи як провайдер?
  8. Доброго дня всім. Питання можливо чайницьке , але чи має право провайдер заключати договора з абонентами? І який договір необхідно подати в НКРЗ? Що в ньому необхідно вказувати? Що я беру інтернет як абонент чи як оператор?
  9. fedus

    Терміново!

    up
  10. fedus

    Терміново!

    Всім доброго дня. Терміново потрібний кабель 40м мінімум 4 волокна в оболонці, яка не підтримує горіння для прокладки всередині Укртелекому... Дякую
  11. Доброго дня! Можливо хтось уже налаштовував ТАКЕ. В мене ніяк не виходить, читав інструкцію - безрезультатно.
  12. fedus

    UPS для свічів

    Привіт! Як справи з UPS?????
  13. fedus

    UPS для свічів

    Привіт. Ну як там справи, MICROWATT????
×
×
  • Створити нове...