Перейти до

fedus

Сitizens
  • Всього повідомлень

    169
  • Приєднався

  • Останній візит

Все, що було написано fedus

  1. Всім доброго дня. Скиньте, будь-ласка, договір на оренду волокна. Дякую
  2. fedus

    HELP!

    та це врятлі із-за дхцп, на свічах прописані статично
  3. fedus

    HELP!

    вдалось вичислити ще один дхцп нна точці доступу. але проблему це не рішило. будем пробувати відключати сегменти мережі.
  4. Доброго дня! Дуже потрібна ваша допомога. Є мережа 170 користувачів. Побудована частково на оптиці частково на міді. свічі різні від foxgate 6224 до звичайних мильниць. в мережі dhcp + pppoe на FreeBSD. Все працювало без проблем. Позавчора почав пропадати доступ до свічів в хаотичному порядку. так же само і з користувачами. Можливо в мережі хтось запустив ще один pppoe сервер. Як можна його вичислити??? І що взагалі це може бути. На foxgate нічого не настроєно крім ір. Дякую.
  5. Доброго дня всім! Можливо в когось є зразок рішення міської ради про дозвіл на будівництво локальної мережі в місті. Але бажано щоб в тексті цього рішення не звучало слово "проект". Дякую.
  6. fedus

    НКРЗ?

    а має значеня що в договорі з аплінком я вказаний як абонент?
  7. fedus

    НКРЗ?

    блін, перечитав весь сайт, але ніде знайти не можу вимоги до договору. Що там має писати? що я беру інтернет як абонент чи як провайдер?
  8. Доброго дня всім. Питання можливо чайницьке , але чи має право провайдер заключати договора з абонентами? І який договір необхідно подати в НКРЗ? Що в ньому необхідно вказувати? Що я беру інтернет як абонент чи як оператор?
  9. fedus

    Терміново!

    up
  10. fedus

    Терміново!

    Всім доброго дня. Терміново потрібний кабель 40м мінімум 4 волокна в оболонці, яка не підтримує горіння для прокладки всередині Укртелекому... Дякую
  11. Доброго дня! Можливо хтось уже налаштовував ТАКЕ. В мене ніяк не виходить, читав інструкцію - безрезультатно.
  12. fedus

    UPS для свічів

    Привіт! Як справи з UPS?????
  13. fedus

    UPS для свічів

    Привіт. Ну як там справи, MICROWATT????
  14. Всім привіт. Чи буде працювати кільце із простих свічів + 1 DES-3200-28F????
  15. fedus

    UPS для свічів

    Я думаю да. Ще цікавлять розміри такого УПСа, якщо можна І чи буде він стабілізувати напругу, захищати від скачків?
  16. fedus

    UPS для свічів

    Я думаю треба щось простіше, в районі 300-400 грн (можна і дешевше) необовязково, щоб тримав добу.
  17. fedus

    UPS для свічів

    І де можна придбати цю штуку???
  18. Привіт. Хто які UPS використовує??? Можете щось порекомендувати? Бажано із стабілізатором напруги і з автовключенням після повної розрядки.
  19. Так, що немає "якоїсь" функції в цих свічах, щоб якось локалізувати цю проблему? Смисл тоді з управлялок, якщо при першій же проблемі перестає працювати.
  20. Вибачаюсь, кільце ще не замкнуте. Тоді виходить гірлянда. В один сфп зайшло в інший вийшло. причому у дві сторони від 1228 така ситуація
  21. Як такого ядра ще немає. Зараз в центрі стоїть des-1228 (web smart) І він доречі не підвисає.
  22. Всім привіт. Є маленька мережа. Всі свічі керовані (FoxGate S6224-S2, tp-link 2428web) З недавнього часу почалися проблеми. тп-лінки згоріли повністю (після грози), хотя вся мережа на оптиці і свічі на упсах. Поміняли на FoxGate S6224-S2. Почали вилітати порти. Є підозра на коннкурентів(може щось пускають по клієнтських кабелях). А тепер замітив по моніторингу забікс що свічі доступні 20хв(19хв 59с - 20хв 2с) потім пропадають до 1 хв. Повключав на свічах всякі шторм контроли і т.д. - непомогло. Топологія - кільце. Підскажіть, може ще щось треба включити або як визначити в чому проблема.
×
×
  • Створити нове...