Перейти к содержимому

pavlabor

Сitizens
  • Публикации

    5 609
  • Зарегистрирован

  • Посещение

  • Дней в лидерах

    166

Сообщения, опубликованные пользователем pavlabor

  1. Вищі податки для ФОПів та перетворення митників на слідчих. Як держава планує зібрати більше доходів у наступні шість років?
    В умовах катастрофічного дефіциту бюджету влада йтиме на непопулярні кроки. Уряд затвердив "Національну стратегію доходів". Що змінює цей документ?

     

    Спрощену систему оподаткування реформують: груп стане менше – Стратегія доходів

     

    Як підвищать податки

    Після змін у роботі ДПС держава перейде до підвищення податків. Стратегія передбачає такі кроки.

        Заборона спрощеної системи оподаткування для юридичних осіб. Третю групу об'єднають з другою, а для юридичних осіб, які на ній перебувають, протягом трьох років будуть поступово підвищувати ставку податку до 18%. Надалі компаніям заборонять користуватися цією системою.
        Підвищення ставок спрощеної системи для фізосіб-підприємців. Для ФОПів, які перебувають на другій і третій групах (а після реформи – на об'єднаній другій групі), запровадять диверсифіковані ставки – від 3% до 17% від доходу залежно від виду діяльності.
        Звуження першої групи спрощеної системи. Кількість видів діяльності, якими можна займатися на спрощеній системі оподаткування, звузять. Єдиний податок для першої групи переглянуть: замість фіксованої суми підприємці будуть платити відсоток від доходу.
        Ставки податку для "спрощенців" четвертої групи (агровиробники) підвищать, а базу оподаткування розширять. Це повинно стимулювати компанії переходити на загальну систему оподаткування.
        Усіх "спрощенців" зобов'яжуть користуватися РРО та вести облік походження товарів.
        Запровадження прогресивної шкали оподаткування ПДФО: одна чи дві вищі ставки будуть застосовуватися до тієї частини доходу особи, яка буде перевищувати певний встановлений законом рівень. Розмір цих ставок, як і граничні розміри доходів, поки що не відомі.
        Реформа системи податкових пільг та знижок. Отримувати відшкодування сплаченого податку пропонують за витрати на самостійне поліпшення житлових умов, власну справу, лікування, освіту.
        Запровадження європейських правил оподаткування податком на прибуток підприємств (зокрема, щодо оподаткування роялті).
        Гармонізація законодавства про ПДВ з директивами ЄС. Зокрема – мінімізація пільг з ПДВ, гармонізація ставок та адміністрування цього податку.
        Підвищення акцизів на пальне, алкоголь, тютюнові вироби до мінімального рівня ставок, який діє в ЄС. Надалі держава вивчатиме міжнародний досвід запровадження акцизу на солодкі напої. Запровадження останнього планується з 2027 року.
        Підвищити ставки оподаткування екологічним податком викидів вуглецю (цей захід планується реалізувати після завершення війни).
        Зміна бази оподаткування податку на майно. Стягувати його пропонують з оціночної вартості нерухомості. Така зміна може статися у 2027-2028 роках. До того часу держава повинна буде налагодити процеси оцінки майна та наповнити реєстри відповідними даними.

    Крім того, у стратегії йдеться про концептуальні зміни. Наприклад, там пропонується надати місцевим органам влади більше повноважень щодо адміністрування місцевих податків та зборів, а також запровадити систематичну оцінку податкових пільг. Зокрема, від деяких з них пропонується відмовитися, натомість зосередити увагу держави на пільгах для переробної промисловості.

  2. Всі рішення потребують спеца і гроші.

    Можу дати контакт, все включене, але там працюють від п'яти лямів, ще треба від 1с софт купляти офіційно і отримуєш автоматичне управління підприемством.

    Датчик температури який я пів сотні купив на алі по 3 долара, у них коштує 50-60 евро.

    Навіть якщо ти купиш пінговалку, то 80% часу потратиш на розтягування датчиків.

    Той комплект що я кинув, є USB свисток, фря, лінух, вінда... пофіг. Включив і поїхав. бюджет 15 баксів, але треба поморочитись, або спеца якому твоя проблема на не на.

    Але це тільки початок.

    Далі ти захочеш щоб воно не просто було а і викидувало аларм, бажано урлом на проблему, бажано в обв'язці з супутніми компонентами.

    І все щоб крутилося в ТВОЄМУ білінгу.

    В кінці кінців, тобі скажуть, купляй під наше залязяччя  софт.

    Далі ти остинеш, і буде як буде.

     

    Щиток же ти не купив зібраний, а накупив мішок/коробок компонентів, сам, або твій спец все зібрав.

     

    Копни в сторону Sonoff.

    У них багато бюджетних рішень, наприклад цікавий счетчик обліку єлектроенергії 

     

    на вскидку

     

    • Like 1
  3. В 15.08.2022 в 13:03, DVSGROUP сказав:

     

    PEF-319 выбирает из 3 фаз одну.

    до PEF 2 ввода по 380В

    дальше на ДГЕ с АВР

    потом на симисторный стабилизатор

     

    Примерно так, фото старое. Сейчас немного компоновка и состав другие, включая вводы.

     

     

    elec.jpg

    І де такі готові рішення продаються?

  4. Дякую всім.

    Знайшов такий сайт https://qrz.pp.ua/vysota

    У орків стоять вежі відео спостереження, нас цікавить що вони бачать.

    Дану інфу росповсюджуйте всім знайомим.

    Гренадер1.pdf

     

    VP01.thumb.png.781282ab33770663c4892e6f02efced0.png

     

     

     

    • Like 1
  5. Доброго здоров'я.

    Є такий сервіс https://ispdesign.ui.com/

    для відображення профілів рельєфу.

    454055245_.thumb.png.92691d315ee4f6cf89279eeba5f5a391.png

     

    Задача побудувати профіль за кордон.

    При спробі залізти на територію агресора, вибиває помилку.

     

    Підкажіть можна змінити налаштування, чи який інший сервіс крім "Google Планета Земля Pro " (слабенький ноут).

     

    • Like 1
  6. Українських фахівців запрошують до кібервійськ

    «Національний координаційний центр розміщений на такій території, щоб він був доступний усім громадянам. Він знаходиться в центрі «Парковий», туди може звернутись будь-хто, хто має свої побажання, щоб допомогти нам на волонтерських або на будь-яких засадах. Фахівці визначать кваліфікацію бажаючих, і вони будуть направлені до присутніх тут суб’єктів забезпечення кібербезпеки», - зазначив Демедюк.

    • Like 1
  7. 21 час назад, NETOS сказав:

    А скажите в двух словах, стоимость опоры уменьшается согласно этого указа? 

    Изменится.

    Вот цена на 2021 год рассчитана по методике с копиями калькуляции и анализе подделки документов.

     

    Ось так з 1.08 грн. за опору, робиться 18,00 грн.

     

  8. SpaceX Маска втратила 40 супутників Starlink через геомагнітну бурю

    "На жаль, супутники, запущені в четвер, зазнали значного впливу геомагнітної бурі в п’ятницю. Ці шторми спричиняють нагрівання атмосфери та збільшення щільності атмосфери на висотах, де відбувається початкове розгортання супутників.

  9. 8 часов назад, SE66 сказав:

    Бред сивой кобылы.  Через Днепр ложат кабель ниже речного дна на метр полтора кабелеукладчиком или водолазы размывают трассу а после прокладки кабеля намывают песок назад. А в условиях Баренцевого или Норвежского моря, да на глубине от 300 метров - какой водолаз кабель там будет резать. В этих вода мутная круглый год, спустить туда водолаза с лопатой что бы он чего то там откопал ниже дна моря, - я так бы не збрыхав.

     

    Подводная лодка АС-12, которая известна также как "Лошарик" — сверхсекретная российская атомная подводная лодка, не несущая вооружения и способная погружаться на глубину в 6000 метров.  Аппарат впервые был спущен на воду в 2003 году, вооружения у лодки нет.
    Назначение "Лошарика" долгое время было тайной, однако в 2015 году эксперты Пентагона заявили, что подводная лодка АС-12 "Лошарик" — ни что иное, как диверсионный аппарат для установки различных устройств, что предназначены для разрушения различной подводной инфраструктуры, и
    в первую очередь кабелей связи. В случае глобального конфликта АС-12 может серьёзно подорвать работу интернета, уничтожив магистральные кабели связи между материками.

     

    spacer.png

     

    Но в текущий момент глобальных конфликтов вроде нет, тем более цивилизованного мира с Мордором, поэтому сто пудова - Бред сивой кобылы.

  10. В 08.01.2022 в 19:32, skybetik сказав:

    Напомним, к украинцам, которые не захотят пройти налоговую амнистию, по ее окончанию применят методы непрямого налогового контроля. Сделать это будет несложно, поскольку в распоряжении ГНС имеются все официальные доходы граждан, начиная с 1995 года.

     

    Украинцев ждет новый налоговый контроль: кого на самом деле коснутся проверки недвижимости

    В августе 2022 года завершится налоговая амнистия – годовой период, который дали украинцам для того, чтобы легализовать свои теневые доходы. После этого, с сентября, введут в действие налоговый контроль. Неизвестность, связанная с непрямыми методами налогового контроля, вызывает у многих украинцев беспокойство, а у некоторых и панику.
    Многие боятся, что им придется держать ответ за каждый купленный ими квадратный метр жилья, а то и лишиться его.

     

    План-графік проведення документальних планових перевірок платників податків на 2022 рік

    Розділ І плану-графіка "Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб" та Розділ ІІ плану-графіка "Документальні планові перевірки фінансових установ, постійних представництв та представництв нерезидентів" 24.12.2021 (Завантажити)

    Розділ ІІІ плану-графіка "Документальні планові перевірки фізичних осіб" 24.12.2021 (Завантажити)

    Розділ IV плану-графіка "Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб з питань правильності обчислення, повноти і своєчасності сплати податку на доходи фізичних осіб, військового збору та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування" 24.12.2021 (Завантажити)

     

    • Like 1
  11. Минимальная зарплата в УкраинеМинимальная зарплата в Украине

    с 01.01.2022 по 30.09.2022    6500

    В старій редакції

    6500 х 0.3 / 100 = 19.5 грн. за опору в місяць.

    В законопроекті

    6500 х 0.05 / 100 = 3.25 грн. за опору в місяць.
     

    10 часов назад, RLSnik сказав:

    10. У разі якщо власник інфраструктури об’єкта електроенергетики відповідно до вимог чинного законодавства України не веде окремого обліку додаткових витрат на утримання елементів інфраструктури об’єкта електроенергетики, то максимальний розмір плати за доступ має становити 50 відсотків від граничного, передбаченого частиною сьомою цієї статті.

    3,25 * 0,5 = 1,63 грн. за опору в місяць.

     

    3,25 х 34 опори(в мене така кількість на кілометр) = 110,5 грн. за кілометр.

    Ціна вирівнюється с цінами на ККЕ.

     

    Пропоную підтримати законопроек.

    • Like 4
×
×
  • Создать...