Перейти до

Вадим Попович

Сitizens
  • Всього повідомлень

    223
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

6 Обычный

О Вадим Попович

  • Звание
    Точу Зубы

Посетители профиля

Блок посетителей профиля отключен и не будет отображаться другим пользователям

  1. Доброго дня!

    Цікавить розміщення 1юніт 500 ват живлення з резервним блоком. Україна 1г світ до 100м.

    якщо можна то чекаю дзвіночка

    0937667648 Владислав

     

  2. Вибачте, відписав. Електрика стабільна. Сапорт присутній. На слідуючому тижні стартуємо. Алекс, Вам як першому комерційному клієнту буде знижка. в ПП - ціна без неї. Визначіться з трафіком, від цього залежить вартість каналу.
  3. EcoFlow воно не Online, там навіть AVRа немає, воно пропускає мережу скрізь себе напряму, тількі два реле і фільтр. Час переходу на батареї зовсім не 0вий. Моніторинга немає - для телекома вайфаї та хмари з аплікухами не то що треба. Золоте.
  4. В мене маленький вузол то може бути роутер, 24 портовий ПОЕ комутатор, NVR, монітор, + ще щось цікаве на кшталт супутникового терміналу Датагрупа чи Старлінк. Низькою вартістю точно не здивую - концепція не та, але, сподіваюсь, ніша для цього ББЖ буде не тількі в мене. З того що використовуємо - найкраще що є - еквіком, вже не задовільняє.
  5. Зараз працюю над концепцією ББЖ <= 300Вт Online на LiFePo4 480Вт/г в 1U 300мм, вихід DC/апроксимована/синус, з моніторингом SNMP, здатного швидко відновлювати заряд батареї - до 1,5години. Можливість підключення додаткових 960а/г в кожному додатковому 1U. Побажання приймаються. Архітектура - PFC-DC400в, реверсивний DC-DC DC400-DC48 (12-48), DC400V - AC. Перше питання до спільноти - чи потрібно надширокий діапазон вхідної напруги 100-380в?
  6. Фото буде трохи пізніше, кого Ви хочете бачити з великих? З якою метою цікавитесь? - бажаєте щось розмістити?
  7. Запрошую до співпраці на площадку в м.Ужгород. Закінчую облаштовувати площадку що буде альтернативною для м.Ужгород для комунікацій між операторами. Є відповідні умови для обладнання, кабелів, муфт, серверів, комутаторів. Два електричних вводи, дизель, ББЖ, два незалежні кабельні вводи в каналізацію УТК. Клімат, безпека і все що має бути. Умови обговорюються. Буде корисною тим хто хоче альтернативу існуючим подібним обьектам.
  8. Додам застереження. Не сприймайте вищенаведе як керівництво до дій, якщо Ви собі чітко не уявляєте усі процеси в подібних системах. Не передбачаєте усі необхідні захисти. Уявіть що буде, якщо діод шотки в такому додатковому БЖ проб'ється - тонкі дроти з нього до акамулятора будуть червоними ітп...
  9. В першому наближенні блок живлення MeanWell 40-200Вт (в залежності відємності батарей) та DC-DC з CV CC регулюванням, прийнятна вартість. Для 48-72в ББЖ. Можливо допрацювати MeanWell для СС буде непоганою ідеєю. Для ББЖ з шиною 194в+194в і більше звичайно воно буде страшненьке... але там хоч є струм заряду пристойний...
  10. Я схему розряду не пропоную змінювати, а робота з батареї обмежується завжди на напрузі 10,8 чи близькій до неї. Механізм цей реалізований в схемі / алгоритмі роботи ББЖ. У Всіх ББЖ реалізований.
  11. Так, вони завжи у всіх ББЖ подаються (ну може окрім, супер циклічних розумних зарядників). Від 13,6 не стане, струм акумулятор візьме який йому потрібно з обмеженнями зарядного блока.
  12. Байпас це режим коли енергія з мережі проходить в навантаженя оминаючі перетворення в ББЖ. Використовується коли треба зменшити втрати на перетворення, коли у ББЖ сталась аварія в перетворювачах, коли ББЖ ставлять на обслуговування. Зазвичай при роботі ББЖ від мережі ніяк батареї не навантажуються ну окрім зарядного струму, енергія в навантаження ніяк через батарею не проходить. В онлайн архітектурі вона проходить через перетворювачі AC-DC400v та DC400v-AC. В лайн інтерактив чере автотрансформатор AVR. Навіть в системах DC -48 та -60 в батареях тече тількі зарядний струм. Не зрозумів питання
  13. На мою думку балансири в контексті ББЖ з зовнішніми батареями мають кращу альтернативу. Проблема зараз не тількі в тому що батареї "розходяться" а ще і в малому струмі заряду. Пропоную вирішувати ці дві проблеми встановленням на кожен акумулятор свого зарядного пристрою. Зрозуміло треба враховувати потенціали, звязок "-" та заземлення в цих зарядних. Виставивши 13,6 на кожному з них і обмеживши струм - до 0,1С, чи 0,2-0,5 якщо не жалко ресурсу. Прошу обговорювати.
×
×
  • Створити нове...