Перейти до

ikuferu

Маглы
  • Всього повідомлень

    88
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

-2 Плохой

О ikuferu

  • Звание
    Первая Кровь

Информация

  • Пол
    Мужчина

Посетители профиля

1 244 просмотра профиля
  1. Доброго дня. Потрібно обладнання для офісу до 20 машин. 1) Є два провайдера в 1 та 2 з статичними PPPoE підключеннями. 2) Потрібно обладнання щоб автоматично переключався з одного провайдера на іншого у випадку відключення. 3) Маємо два внутрішні влани, 1 влан для виходу в інтернет, 2 влан для обладнання без виходу в інет. ( Але є декілька машин з 1 влана які будуть ходить до 2 влану ) 4) Також між основним маршрутизатором та віддаленим офісом побудований IP sec. Потрібно основний маршрутизатор та свічі для розв'язки внутрішньої мережі та роутери для WI-FI.
  2. ikuferu

    Dynacom

    Дякую . Це мабудь самий кращий варіант.
  3. ikuferu

    Dynacom

    https://www.youtube.com/watch?v=Z7HVbhnCWEQ Доброго дня! Цікавить ось така підставка для інтернет розетки, для розпіновки вітої пари. На відео з 2:00хв Де хто бачив в продажу? На алі експерес голо, гугл теж мовчить . Назва приблуди "Dynacom" 😃
  4. ikuferu

    Снежит ТВ

    наброску киньте з сплітера на тв і все стане на свої місця )
  5. Абоненты все это хотят без дополнительной платы. )) Та да, і тарифний план за 50 грн за 100 Мбіт, і при підключенні перший рік безкоштовно.
  6. Хто скільки бере за додаткові послуги? Які ціни Ви оголошуєте абоненту, коли Він бажає додатково, за окрему плату, зробити наступні послуги? На даний момент це виглядає так: - Монтаж езернет розетки - 50 грн - Монтаж TV розетки -50 грн - Налаштування роутера -100 грн - Зробити патч-корд -20 грн - Обжати конектор RG45 - 10 грн - Налаштування Телевізора та підключення до інтренету -50 грн - "Прозвонка" кабеля на цілісність -50грн - Консультація - Безкоштовно
  7. Все підключив дякую. Тема більше не актуальна!
  8. Нужен интернет Киев, возле "М" НИВКИ Координаты https://www.google.com.ua/maps/@50.4553341,30.403803,623m/data=!3m1!1e3?hl=uk&authuser=0 Гаражи, возле зоомагазина "Рыбки", рядом висит чья та оптика, рассмотрю все варианты, цены и варианты пишите в ПМ или тут.
  9. в Таунхауз Павла Потоцького 106 присутній "БЕСТ" http://www.best.net.ua/спробуйте набрати можливо допоможуть +380 67 011 73 77
  10. Компания "Бест" 3 год · 15 та 16 січня 2017 року на мережу Компанії Бест було здійснено ряд хакерських DDOS атак, через що було порушено працездатність мережі і тимчасово виведено з ладу маршрутизуюче обладнання ядра мережі. Користувачі відчували погіршення якості Інтернет сервісу у період з 22 до 24 години, була відсутня маршрутизація з частиною мережі Інтернет (здебільшого світовий сегмент), сумарний час погіршення сервісу склав близько 4 годин, атаки здійснювалися у час найбільшого навантаження на мережу у неділю та понеділок.
  11. ikuferu

    Оплата труда монтажника

    А вот давайте устроим шоу с прямой трансляцией Вы собираете стенд, я говорю тз и ваша жена все это настраивает в прямом эфире Все желающие могут ето посмотреть я даже 10 джеков готов выделить на такое благое дело Я за готовий дати вітої пари!
  12. ikuferu

    Оплата труда монтажника

    Це яка ЗП повинна бути у монтажника якщо він буде робити базове налаштування L2 свіча? І друге запитання що роблять у вас технічна підтримака та адміни у вашій компаніїї?
  13. ikuferu

    Оплата труда монтажника

    Знову ж таки. Нахрена? Моентажники мають займатися монтажами, а не налаштування обладнання і тим більше не лізти в серверну. Як кожен монтажник буде пхати свої руки до центрального і магістрального обладнання як на фізичному так і на програмному рівні, то нічого з цього хорошого не буде. Кожен повинен відповідати за свою сферу. Я як монтажник погоджуюсь з вами на всі 100500%!!! Кожен працівник повинен відповідати за свою роботу не більше не менше.
×
×
  • Створити нове...