Перейти до

x-net

Сitizens
  • Всього повідомлень

    116
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

20 Очень хороший

О x-net

  • Звание
    Точу Зубы

Посетители профиля

2 337 просмотров профиля
  1. Не зважайте, весняне загострення, ще й пʼятниця, у декого словесний чи то пронос, чи то нетримання. От я, наприклад, не уявляю що б мене спонукало залишати коменти у кожному оголошенню з товаром, який мене не цікавить, або там де ціна не влаштовує... Але за ап ологошення я вдячний!
  2. Хтось з нас помилився гілкою. Мені здалося що тут торгівля обладнанням, а не обговорення технологій та обміну думками.
  3. Продам б/в комутатор D-Link DGS-3120-24SC з вухами, повністю робочий, у доброму косметичному стані, можливий б/г розрахунок. Ціна 4000 гривень.
  4. x-net

    Picotel xPON ONU PU-X640

    У онушок зазвичай 2 інтерфейси - користувацький і операторський. Ти потрапив у користувацький. Онушка це не побутовий пристрій, і її експлуатація регулюється оператором, а не абонентом. Маєш питання, побажання, потреби - звернись до свого провайдера. Якщо провайдер нормальний, то тобі допоможуть або пояснять чому неможливо зробити так, як ти собі нафантазував. Бо, судячи з цього повідомлення, ти дупля не відбиваєш як працюють мережі. Остання порада і пост у цій темі - якщо хочеться "наїбати систему", то варто почати з її (системи) вивчення.
  5. x-net

    Picotel xPON ONU PU-X640

    Подивись специфікації онушки. Якщо вона може бути роутером, і підтримує тип авторизації твого провайдера, то налаштуй зʼєднання на ній, а далі роздавай куди треба. Але не факт що може, а якщо й може, то роутер з неї буде хріновий. Також провайдер скоріше за все не налаштовував профілі, які дозволяють використання кількох портів онушки. Твоя помилка в тому, що спочатку треба було звернутись до провайдера, а потім вже обирати та купувати онушку.
  6. Гиии, черговий шит-пот для Алвера 🤣 А топікстартер або троляка або довбойоб, тому що поза контекстом питання не має жодного сенсу. Роутер для хомʼяка - та взагалі будь-який з тих, що офіційно завозяться у великих кількостях. Бо дистрибʼютор не ворог собі - привезти лайно та їбатися с сервісом. Звісно якщо архітектурою мережі займався не довбойоб, який наробив усіляких трайпл-аксесів, проксі-шмоксі, релеїв релеїв, "тюнінгу" і решти в тому ж дусі. Для провайдера хороший роутер це такий, з яким абони не будуть їбати мізки та з великою маржою по РРЦ. Для абона - такий, який відповідає його потреба
  7. Як користувач Абіллс, з більш ніж 10-м стажом, можу сказати що А) все працює, але Б) - психологічні втрати будуть! Не все так вже жахливо, але треба від першої миті розуміти, що це НЕ продукт, а проект.
  8. x-net

    посоветуйте 10G коммутатор

    Тобто прошивка Raisecom це Miktotik SwOS, у якому є Q-in-Q і кільцеве резервування?!! 🤣
  9. x-net

    посоветуйте 10G коммутатор

    Мені не завадила б підтримка Q-in-Q та кільцеве резервування. Що треба топікстартеру - він не написав.
  10. x-net

    посоветуйте 10G коммутатор

    Нічим він "нє плох", просто треба розуміти, що це великий та швидкий мідяк з дуууже обмеженим функціоналом. Ну або "просто налаштовувати нормально" у режимі РОС, що ніфіга не просто, діряво, непередбачувано, нормально не документовано і т.д.
  11. x-net

    посоветуйте 10G коммутатор

    "Функціонал топчик" це якщо некрот у режимі роутера, але тоді це суцільний глюкодром з мізерною пропускною спроможністю. А у режимі свіча функціонал дуже обмежений, хоча і цілком влаштує топікстартера. І ніфіга некроти не дешеві. Ті ж делінки і їжаки коштують не більше, а то й менше. Про CRS326-24S+2Q+ згадав бо такий в користуванні вже декілька років маю і нічого поганого про нього сказати не можу.
  12. x-net

    посоветуйте 10G коммутатор

    Не треба перекручувати! Я написав що дешевий старий юзаний свіч _скоріше за все_ буде споживати дофіга електрики. Зокрема і запропонований тобою. Так саме я написав що якщо цей момент топікстартера не хвилює, то старий юзаний свіч це цілком виправдане рішення.
  13. x-net

    посоветуйте 10G коммутатор

    Спеціально для Вас - при буті світча у нього буде пікове споживання, що створить навантаження на систему живлення. Так, потім воно буде споживати значно менше. Як на мене, то треба виходити з загальних вимог, а не фрагментованих, як у топікстартера. Для чого свіч? Якщо топ-оф-зе-рек, то стара Аріста це класний вибір - за копійки з мінімальною латентністю. Якщо для провайдера - погана ідея, бо забагато жере. Припускаю що ізоляція портів та базові налаштування вланів це саме топ-оф-зе-рек.
×
×
  • Створити нове...