Перейти до

avtoritetik

Сitizens
  • Всього повідомлень

    228
  • Приєднався

  • Останній візит

  • Дней в лидерах

    1

Все, що було написано avtoritetik

  1. avtoritetik

    NoctioN как стабилизатор BGP

    У другого оператора можуть бути проблеми на одному з аплінків, а не на всіх... Виключення каналу - вирішить проблему, але це такий собі варіант! П.С. Зроблю уточнення, мене цікавить саме альтернатива програмному забезпеченню NoctioN, чи хтось чимось подібним користується?!
  2. avtoritetik

    NoctioN как стабилизатор BGP

    Я навів як приклад, а не як проблему з якою ми стикаємось...
  3. avtoritetik

    NoctioN как стабилизатор BGP

    Так згоден, але якщо на одному каналі є втрати, а на іншому не має, як бути? Сидіти і постійно моніторити?
  4. Доброго часу. Колеги, хто як робить пріоритети в маршрутах аплінка? - Тільки не пропонуйте руками) Умовно: Сервер в США через УкрТелеком далі на 2 AS, а через Київстар ближче на 2 AS, але маршрут в УкрТелекома кращий, біжить довше, але железка вирішила що ідеально через УкрТелеком) Знайшов рішення NoctioN, але від запропонованої ціни вирішив що краще без нього жити. Коротко, за 4 Гбіт управління 1600 evro в місяць... Поділіться, будь ласка, хто що використовує, скільки коштує, що краще?!?!?!
  5. Продам, але ціну не скажу... Беремо товар, йдемо на касу, скануємо, дізнаємось ціну, кладемо на місце - а, тут пишемо всім, сканований код не знайдено в базі... Якось так всі нині продають все...
  6. Хм, зробіть для себе виводи зв'язності Омега та УарНет, наприклад: простий спосіб бачити хто з ким обмінюється трафіком, у кого скільки сесій, будете мати розуміння що до можливого сервісу та його зв'язності Що до сервісу обслуговування, працював і працюю до сьогодні з обома вище вказаними операторами, можу сказати лиш одне, якщо з УарНетом домовитись про бекап можливо (і він автоматичний) то в Омеги з бекапом проблеми (лише в ручному керуванні)
  7. Вітаю. Колеги цікавить резервований транспорт Київ (Г50) - Житомир (Д38) Ємкість 10 Gbit Пропозиції прошу в приватні або в темі, можливо в інших буде зацікавленість.
  8. Можу в Житомирі, районі запропонувати) Але дійсно питання Аплінк, транспорт де в області Вам потрібен?
  9. Теж цікаво! Якщо хтось робить документи під ключ напишіть в приватні.
  10. Якщо я не помиляюсь 1А виходить на зарядку.
  11. avtoritetik

    Аренда IP

    Нужен /24 Кто по чем предлагает?
  12. Україна вже просить повертатись до роботи! Є готові проекти погоджені в УкрТелекомі, для прокладання... Хто і головне по якій ціні готовий братись? (трасса 8 км) в м.Житомир. Дозвіл (Тех нагляд власника (УкрТелкому)) потрібно уточнювати, але спочатку договір по ціні! УТОЧНЕННЯ роботи мають здаватись з погодженням вланика тоб то УкрТелекомом!!! Якщо є бажаючі братись за роботи, пишіть!
  13. avtoritetik

    Аренда IP

    У ВЕги уже нету аренд, закончились. Кто почем ещо предлагает? Нужен /24
  14. Как сказал автор поста: канализация УТ не актуально! Кто будет планировать, уточняйте заранее, берутся не за всю работу!
  15. Доброго часу. Продам кілька тисяч (4000-5000 шт) оптичних пігтейлів SC/UPC 1,5м Пігтейли Cor-X та інших виробників. ЦінИ: до 100 шт = 7 грн до 1000 шт = 6 грн від 1000 шт = 5 грн Ціна вказана за готівку, можна також без готівковий провести розрахунок. Звертатись в особисті повідомлення.
  16. Как некоторые мимо проходящие люди говорят на улице, скоро провайдеры будут доплачивать, лиш бы подключались к ним) и наверное... так оно и будет
  17. avtoritetik

    Dataline подлючение

    + Даталайну, работаем с 2018 года, поначалу было печально, но стабилизировались быстро. Дают, как правило, с альтернативной трассой.
  18. Хм, по Юниграну были запроси от магистралов (Дата груп, Гіга транс), на что им давали тех возможность, но ценники там от 50к были за оптику, вопрос сколько завод готов платить и за какой аплинк? Месторасположение завода в целях бизнеса супер, в целях подключений разносторонних услуг таких как интернет не самое лучшее за что заводу и называли суммы с четырьмя и пяти нулями. Было бы неплохо, при поиске аплинка и хотелку по нему писать (радио, оптика, ёмкость канала) что ищем и на что согласны.
×
×
  • Створити нове...