Перейти до

zlek

Маглы
  • Всього повідомлень

    3
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

1 Обычный

О zlek

  • Звание
    Пролетал Мимо

Посетители профиля

338 просмотров профиля
  1. VHS потрібен щоб деякі архіви оцифрувати. Інше для хобі і розвитку навичок в ремонті електроніки. Книжки для розвитку.
  2. Доброго дня, шановні форумчани. Вітаю зі святами! Вибачте, що можливо не в тому розділі створив тему, якщо то прошу модератора перемістити в потрібний розділ. Помятаю тут раніше була тема накшталт "Відам даром" але я її не знайшов. Не буду нічого видумувати, скажу прямо, що маю проблему з доходами тому бюджет на те що прошу виділити не можу... Прийму в дар робочий VHS магнітофон, можливо у когось лежить без діла і планується його утилізація. Прийму в дар не робочу електроніку чи муз техніку (або якісь динаміки) для саморобок (хобі) і підняття досвіду в її ремонті.
  3. Здравствуйте, работаю монтажником витой пары. Сети, направление довольно таки перспективное, и тем более интересное. Исходя с чего, в последнее время начал по не много изучать эту сферу. В целях, подняться в карьере. Немного разобрался в ПОН и модели OSI. Для закрепления знаний, хотел бы написать небольшую статью, о том почему в частном секторе PON сеть преимущественная и чем PON чреват для провайдера в многоквартирном доме. С чс все понятно, дополните пожалуйста по много кв. доме. Обслуживание: 1. кожному монтажнику не выдаш сварочник. 2. Восстанавливать оптику в стояках и слаботоках это не с
×
×
  • Створити нове...