Перейти до

Vito_X

Маглы
  • Всього повідомлень

    34
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

0 Обычный

О Vito_X

  • Звание
    Пролетал Мимо
  1. Vito_X

    Строим - WiFi

    То Eglor: Та взагалі-то трошки не так. Вартість таких проектів з пальця не висмоктуються. Усе залежить від того скільки обладнання треба буде встановити і його ціна. Судячи із зони покриття розрахунків буде багато, і базових станцій немало. А щодо розрахунків на клієнта, то не кожен клієнт буде мати свою клієнтську антену. Логічніше буде сусідніх обєднати у сітки, а ті вже по радіо до базових станцій. Вартість оформлення усіх ліцензій, договорів, закупка і встановлення базових станцій та інші побічні витрати буде співрозмірна з 1 млн баксів. І це без клієнтського обладнання.
  2. Vito_X

    сеть через телефон!

    То якого ти тут мозги париш, якщо воно тобі нах... не треба?
  3. Vito_X

    сеть через телефон!

    Далі звичайних модемів не підеш, телефона станція буде глушити сигнали вище голосових. Якщо кинути чотирижильний кабель, то з SHDSL на пару кілометрів піднімеш 4 МБіт. Але жилізки до 200 баксів за штучку.
  4. Ніфіга. Відмовлятися від точки українського обміну трафіком - це тупо. Навіщо зайвий раз нагружати зовнішній канал, якщо дані можна буде пустити через ua-ix. Але на забугорному трафіку провайдери більше заробляють зменшуючи нагрузку на свої власні магістралі. Така жадність нідочого хорошого не приведе.
  5. Vito_X

    Radioethernet

    Як завжди загрузили пошуком. Ти старайся робити по місту сітки і радіолінками їх об'єднувати. Обладнання серверне і клієнтське прийдеться підбирати самому в залежності від умов. Спочатку розберися в параметрах точок, антен, і інший прибамбасів для радіолінка. Щодо точок, то рекомендую дивитися в сторону Z-com, Linksys.
  6. Vito_X

    Кеширующий DNS-сервер для локалки

    У мене аналогічно. Сервер під WinXP SP2. Треба під неї DNS сервер.
  7. Vito_X

    Apache и ua-ix как?

    Так зроби в РНР скріпті на початку перевіку на приналежність слієнта до ua-ix. Так буде менше проблем і роботи, і неохідну функціональність додати зможеш.
  8. Соррі, не уважно дивився. Проте вже вибрав трафік інспектор. Проте цей білінг буду мати на увазі.
  9. Найшов Трафік Інспектор на http://www.smart-soft.ru . Хоч він і під вінду, та це не проблема.
  10. За це я в курсі, правда юзаю htb.init. Усе працює як годиник. Але цікаво які є білінги з готовими шейперами.
  11. Це точно. Але чи є якийсь білінг із шейпером? У мене в мережі, наприклад, тільки безлімітні тарифи і підрахунок трафіка тут не дуже впирається.
  12. Непоганий, але хіба там є шейпер?
  13. Приєднуюся. Мені теж цікаво який це білінг може бути, особливо з щейпером.
  14. Vito_X

    WiMAX обладнання

    Дуже дякую за вичерпну відповідь. Хотілось би повністю вивчити ситуацію з WiMAXом в Україні та прогнозований розвиток. Був би безмежно вдячний за список ресурсів в інеті.
  15. Здається те що треба, дякую
×
×
  • Створити нове...