Перейти до

WarpRider

Маглы
  • Всього повідомлень

    6
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

0 Обычный

О WarpRider

  • Звание
    Пролетал Мимо
  1. WarpRider

    DES-3528&RB411GL: линк 1 Gbit - help

    Мое мнение, что не "и через микротиковское" а "только через микротиковское". kvirtu, у вас точно именно микротиковский гигабитный адаптер (типа такого)?
  2. WarpRider

    DES-3528&RB411GL: линк 1 Gbit - help

    З приводу NetMetal 5 ситуація така ж сама, на офіційному сайті вказано, що: 802.3af support no
  3. WarpRider

    DES-3528&RB411GL: линк 1 Gbit - help

    Назвіть точні моделі інжекторів які використовуються.
  4. WarpRider

    DES-3528&RB411GL: линк 1 Gbit - help

    Чтобы был гигабит и ПОЕ нужены 100% совместимые с IEEE 802.3af стандартом питающее и принимающее устройство, так как в этом режиме используется фантомное питание. Судя по этому документу RB411GL вообще не поддерживает официальный стандарт, а просто DC питание по свободным парам. Повезло , что ничего не сгорело.
  5. Цікаво, а ці 20 смартфонів під час тесту IxChariot вони фізично відносно точки розміщені однаково в обох випадках (наприклад, за якимось стандартом)? Також на результат тесту впливає конфігурація антен на смартфонах, якщо ці 20 смартфони мають більше одної антени (наприклад Galaxy S6 і вище), тоді в такому тесті буде кращий результат (через використання Spatial Streams, він же МІМО), ніж коли 20 смартфонів з однією антеною.
  6. DDoSять зовнішній порт відкритий для всіх на вхід, я правильно розумію (статичний DNAT)? Якщо так, то на цьому девайсі який за натом (на який прокинутий порт що відкритий для всіх) в нетстаті буде вся потрібна інформація. Поточний стан TCP з'єднаннь (те, що показано в нетстат) бачить тільки statefull firewall, тобто те, що написав wad1015.
×
×
  • Створити нове...