Перейти до

vit75

Сitizens
  • Всього повідомлень

    144
  • Приєднався

  • Останній візит

Все, що було написано vit75

  1. Сеть в райцентре 70тыс. население. Подключено около 100многоэтажек и часть частного сектора (оптика). Оптика, в домах ,немного меди. Несколько БС 2.4 с лицензией. Свичи 50/50 управляемые и нет. Сеть осталась без управления на несколько месяцев и абоненты ушли. Из конкуренов КС и местный провайдер. Местному продавать не хочу. Может ли такая сеть что-то стоить? Сколько? Как обосновано посчитать стоимость?
  2. Задача: в помещении где есть Интернет, есть датчик з замыкающимся контактом. Другого оборудования нет. Как самым простим и дешевым способом передать сигнал о замыкании на моб. телефон?
  3. Довго чекати. Можна ж вимяряти падіння напруги за годину і по ньому? Який принцип DL24?
  4. Як підручними засобами визначити ємність акумулятора 12В, 20Аг? Є ідея підключити лампочку відомої потужності і виміряти падіння напруги за годину. Як перевести в ємкість?
  5. Нужно подключить цифровой вольтметр, измерять около 70 Вольт. Есть вольтметр на три провода. Нужно подать питание до 30В. Ка самым простим способом, из измеряемых 68-80В получить около 12, для питания вольтметра?
  6. Кабель цілий. Працювало близько року. Доступ замурували, Тепер теоритично тільки з вишки, економічно не доцільно. Дивно, що помагає тільки ресет внизу, а ресет антени не помагає. Була аналогічна ситуація з М2, після грози. Тоді перевів відділено в 10М напівдуплекс і все пішло, тимчасово, поки антену не замінив. Тут просто наностейшин 2. Є доступ по ssh, може хтось знає формат команди ifconfig а airos для не М2 а 2, щоб перевести в 10 півдуплекс.
  7. Коннектор заменил, сухой. Странность в том, что не помогает включение, выключение LAN порта, програмно из оболочки UBNT, также не помогает удаленный ресет, а помогает вкл/выкл кабеля на стороне клиента, даже не питания, а только LAN кабеля. У клиента пробовал разное оборудование (через свичи). Час работает и тухнет.
  8. Це не М2 а просто 2. Там не буває 5,5. 4,0,4 найновіша. Speed в меню немає, але по ssh є ifconfig. Незнаю який там формат. ifconfig eth0 media 10baseT mediaopt half-duplex - не працює
  9. Як перевести lan порт NanoStation 2 в режим 10мбіт напівдуплекс? Проблема в наступному. Є точка NanoStation 2 (клієнт) до якої немає фізичного доступу. Є доступ по wifi. Час від часу гасне лан порт. Ресет точки не помагає. Виключити і включити, кабель, внизу, на стороні клієнта не помагає. Перевіряю лан-тестером, є всі пари. Після такої перевірки, порт піднімається на 100Мбіт і праює без втрат кілька годин, потім гасне. Що може бути? Що можна зробити без фізичного доступу до антени? Думав перевести порт в 10мбіт напівдуплекс, але в меню немає.
  10. а що йому видає це повідомлення? ваш маршрутизатор? який? методом яких налаштуавань? Треба тримати окремий веб-сервер чи реально це на мікроиіку налаштувати?
  11. що саме не андроід? файрвол перенаправляє запити на 443 порт на веб сервер який видає помилку 511? і хстс вдається обдурити?
  12. Більшість https кидає на заглушку (хотспот!) нормально. Не працюють ФБ і Гугл. Доречі в аеропорту, хотспот, кидає і ФБ і гугл на сторінку з рекламою (замість неї і заглушку про борг можна поставити). Як вони зробили?
  13. Так https://megogo.ua/ua також зразу йде по https а не по http. Примусово зразу вказую https:// і перекидує на заглушку, а фейсбук ні. Обидва сайти примусово вказую по https://
  14. Подключил в сеть Микротик, настроил Хотспот, страницу с авторизацией хотспота, подменил сообщением о отключении за долг. На основном микротике должников прокидывает по дст-нат на ір хотспота (пробовал нетмап и редиркет). Так вот большинство сайтов с ssl, по https, например https://www.pravda.com.ua/, https://meta.ua/uk/, https://megogo.ua/ua прокидывает, то есть вместо них показывает сообщение о долге, а https://www.facebook.com/ и https://www.google.com.ua/ - нет. Пишет - сервер неожиданно разорвал подключение. Возможно ли решить и как?
  15. vit75

    Starlink рвет сесии

    взагалі без навантаження. по внутрішній статистиці в адмінці, кожні 2-10хв. дисконект на 2-15сек. Не все, бо кріплення настінне, стандартне, але 100градусів, як вимагається, є. Думав може тому, що RV версія і постійно переключається, але попробував там інший комплект, Portable. Ще гірше.
  16. В админке сообщение - Starlink is partially obstructed. Expect an interruption every 46 seconds. Но по пингу, одна потеря за несколько минут. Скорость по спидтесту 140-160Мбит. Но сесеи рвет. Что можент быть? Кстати в админке нет уровня/качества сигнала? В приложении есть только время аптайм, пинг и скорость.
  17. Как на микротике сделать страницу-заглушку с сообщением об отключении за долг? По причине https это проблема, но может можно как-то использовать функцию хотспот?
  18. Інтернет на мікротіку зрозуміло, що є, але на телефоні адміна може не бути)) По тг є непогана інструкція, може комусь потрібно https://weblance.com.ua/370-otpravka-push-uvedomleniy-iz-mikrotik-routeros-pryamo-na-mobilnyy-pri-pomoschi-telegram.html
  19. для телеги нужен нет. по смс или звонок сейчас никак?
  20. Как послать сообщение с микротика на телефон об отсутствии пинга на хост? Эх было ...2sms@kyivstar.net и free smtp 20 лет назад...
  21. Как послать сообщение с микротика на телефон об отсутствии пинга на хост? Эх было ...2sms@kyivstar.net и free smtp 20 лет назад...
  22. 12-го числа пропав дротовий нет. Тариф Київстар-бізнес-200. Телефоную на 0800.. Кажуть - у вас борг. Кажу - не може бути. Все оплачено. Вони - ой вибачте у нас збій, в білінгу, нараховує подвійну абонплату, помилково. Вас тому виключили. Кажу - так включіть. Вони - ми не можемо, ви оплатіть наперед, подвійну а потім, в січні має бути перерахунок... Національний оператор... Йопть...
  23. я маю на увазі вбудовані графіки мікротіка
×
×
  • Створити нове...