Перейти до

merega_sale

Маглы
  • Всього повідомлень

    14
  • Приєднався

  • Останній візит

Все, що було написано merega_sale

  1. UP В звязку з виїздом за кордон. Продам з торгом в хороші руки, здам в оренду. Терміново.
  2. Поки люди дyмають підніму тему. UP В звязку з виїздом за кордон. Продам з торгом в хороші руки, здам в оренду. Терміново.
  3. В звязку з виїздом за кордон. Продам з торгом в хороші руки, здам в оренду. Терміново.
  4. Up. Можлива розстрочка. так, як є бажаючі купити окремі частини мережі, розгляну варіанти часткового продажу.
  5. UP, частину мережі продали, залишилось Вінницька обл. Звертаємось. Продам мережу PON + FTTH + Wi-Fi в Вінницькій 1 райцентр + близбко 30 сіл, кількість абонентів ~800, кількість заявок на підключення +-100. Продається Фірма Юрособа з Ліцензіями на 5Ггц та 2.4Ггц на дві області Кількість працівників 2 (керівник, бухгалтер) Підключку та обслуговування виконує окремо ФОП як дилер по договору. своїх монтажників не тримаємо. Всі дозвільні та первинні бухгалтерські документи є внаявності. Мережа станом на сьогодні будується, є велика перспектива розвитку. конкуре
  6. Для довідки. Всі монтажники раніше працювали у нас, просто розділили щоб не було розпилення коштів на зп, на відпустки, на бензин на ремонт авто, на онушки, на антени, на кабеля і так далі. На рахунок підняття цін ФОПом, шкода що такий маразм є у Вашій голові, це єдиний заробіток ФОПа, він під це спеціально створювався, якщо ФОП захоче підняти ціни на обслуговування розриваємо з ним договір, і він не зможе ні підключати абонів, ні тягати оптику і так далі, Він місяць посидить без роботи і влізе в борги, бо зп платити потрібно, налоги потрібно, аренду потрібно і так далі.
  7. Круто придумали. Жгите исчо... А взагалі по факту, я так розумію сказати нічого.
  8. Читайте уважно, ФОП купляє антени, онушки, кабло - робить підключення і на цьому ще й заробляє.
  9. В плані обслуговування. Обслуговує всю мережу ФОП, який заробляє на підключці абонів, на монтажу БС -(символічна плата), на протяжці оптики -символічна плата, + 10грн/ абон в місяць(обслуговування мережі), всі поломки машини, абонів і зп монтажників, інструменти і так далі то головна біль ФОПа.
  10. Продам мережу PON + FTTH + Wi-Fi в Вінницькій та Житомирській обл, 2 райцентра + близбко 30 сіл, кількість абонентів ~1k, кількість заявок на підключення +-100. Продається Фірма Юрособа з Ліцензіями на 5Ггц та 2.4Ггц Кількість працівників 3 (керівник, бухгалтер, монтажник) Підключку та обслуговування виконує окремо ФОП як дилер по договору. своїх монтажників не тримаємо, лише один який обслуговує мережу у віддаленій точці за 150км. Всі дозвільні та первинні бухгалтерські документи є внаявності. Мережа станом на сьогодні будується, є велика перспектива розвитку. конку
×
×
  • Створити нове...