Перейти до

FVM

Маглы
  • Всього повідомлень

    17
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

7 Обычный

О FVM

  • Звание
    Пролетал Мимо

Посетители профиля

Блок посетителей профиля отключен и не будет отображаться другим пользователям

  1. Добро дня я зацікавлений роботою. Вишліть будь ласка трудовий договір.
  2. Ну я скажу так. Молодець що попробував. Не кожен може піти на такий крок, потрібно було починати з Польщі, тай мова лекша, можливо зараз би ти набирав людей туда на роботу так як автор поста. На даний момент Польща дуже сильно розбудовує мережу так званий проет "POPC" Насправді можна стільки заробити. Але то довго писати...І щоб підтвердити свої слова я повинен прочитати договір.
  3. Так як я зрозумів, ніхто не буде висилати трудовий договір де це все написано)))) НО!!! тему для розговорів гарну підняли))). Я пропоную десь зібратися на шашликах і порозказувати свої історії.
  4. Та всяке може бути. Я чекаю на договір, хочу почитати.
  5. Привіт. 8000 тис то круто. Вишли будь ласка робочий договір (Umowa o pracę). Я заінтересований.
  6. FVM

    работа в Польше

    Якщо знаєш мову то непотрібно ніякої кантори. Бо через агенство будеш працювати за хліб. https://www.praca.pl/ https://www.jobs.pl/ https://www.pracuj.pl/ https://www.olx.pl/ Пробуй сам.
  7. Но це все сміх тай годі. Техніку беспеки маєш пройти на роботі тобто в Польщі(повинна прийти людина яка має диплом сертифікат по тех. безпеки.) І також першу допомогу(повинен прийти медичний працівник і це все показати). Добра фізична форма це як? По приїзді до Польщі ти повинен пройти мед огляд за рахунок фірми, а вже лікар скажить чи здоров чи нє)))) (звичайно після 10 денного карантину). - Робота з різними інструментами та агрегатами... це з якими??? Все інше що написане повино бути на договорі!
  8. Досить непогано написано, впринципі платять за 8 годин, а не за виконану роботу. Тобто якщо я добре розумію (на руки) це нетто то 8*17*25=3400zl а то 900$ і житло на халяву. Але я впевнений що ніхто не працює 8 год. )))) Яб хотів побачити договір в оригіналі і у версії перекладиної. Я думаю не буде проблеми тут це скинути? І ще одне карантин 10 днів хто оплачує?
  9. FVM

    OLT Nokia

    Не тільки із ONTами від Nokia, також працює і із ZTE F680 і ще із іншими але то треба ще моделі згадати)))
  10. Ні. Фірма зареєстрована на Олега, в Польщі немає такого імені))).І дотаток до договору який написаний на понятній мові, хіба сам складав. Розводілово жостке)))))
  11. Ну дуже дивна умова про працю. А взагалі то підписуєш договір з фірмою підрядником під назвою VekiWgroup. І повинен ти працювати тільки 8 годин, і за це ти получиш мінімальу крайову зарплату.... І додам від себе як повино бути. Якщо ти! виробиш більше ні 40 годин то тоді подвійна ставка. А також згідно з Польским правем ти не можеш перепрацювати більше ніж 35 год в місяць! і також мін 11 годин відпочинку між роботою, і не білтьше ніж 13 годин в день. І тепер найголовніше!!! Umowa o Prace!!!1 це дуже важливий документ в Польщі. І як що ти працював більше ніж написано в договорі, і тобі не запла
  12. А візи потім відкривають Польські?
  13. ВОВ. А якщо щось станеться під час роботи. (наприклад щось впаде на тебе) а ти працюєш по біометрії!!! Та щей в Германії! Тай без документів...? Нема слів?
  14. Якщо в когось появляється можливісь їхати працювати за границю! в телекомунікаціїї. Їдьте навіть не думайте. Можливостей хватає! тут в Польщі. Почтну з того що є безкоштовні курси мови. Головне з 'НАШИМИ' не звязуватися. Бо кидають і обдурюють по чорному.
  15. Ні! бо треба ще їсти пити, а ще кудась піти. Купити пивка сісти на березі річки. То лишається всеодно, но не привезеш додому 10-12 тис евро ніяк!!! Бо житло дороге, (но хіба тільки в якомусь загашнику ще з 5 особами) як що куриш то взагалі.
×
×
  • Створити нове...