Перейти до

Cвятослав

Маглы
  • Всього повідомлень

    25
  • Приєднався

  • Останній візит

  • Дней в лидерах

    1

Все, що було написано Cвятослав

  1. @Dimkers Ну ок... хай мій косяк. Мені таке формулювання здалась рекомендацією до звернення...
  2. Ти ж сам ІНАУ згадав у рекомендаціях! Не зрозуміла мені твоя логіка мяко кажучи....
  3. Я розумію. Ніяким боком. Ну я особливих надій і не плекаю на це. Хіба що може щось порадять цікаве.
  4. Я сам хз, але чому б не запитати. В них знайшов на сайті таке. https://inau.ua/news/provayder-sos/internet-asotsiatsiya-ukrayiny-zapuskaye-proekt-provayder-sos
  5. Ні, нажаль не являємось. Але все одно написав в ІНАУ. Побачимо чи допоможуть.
  6. От тобі прикольно мабуть тролити, так? Мені от не дуже. Не зійшлись це про "65 чи 80". а не "0 чи 20". Дякую за пораду! В ІНАУ може і звернусь.
  7. Я вже тут писав як утворилась така ціна і також писав що за таку ціну в нас було багато бажаючих на купівлю. З трьома великими провайдерами вже велись перемовини по такій ціні. Це ринкова ціна.
  8. Та я ж погоджуюсь. Я і сам в основній історії написав що продати при таких розкладах - не реально. Попробуйте продати машину яку у вас вже вкрали... Але це ж не зменшує вартості завданих збитків.
  9. Дякую за підтримку! Це важливо для мене. Весь прогрес публікація якого не зашкодить даній справі я буду постити тут.
  10. Які маніпуляції? я намагався чемно Вам відповідати але це стає делалі важче.... ну... толеруйте рейдерсво.... прикро...
  11. Стосовно поглинання. Не ходитиму далеко - процитую опубліковане Вами ж визначення. Ключова фраза в даному контексті "ПРИДБАННЯ контролю". Що робить рейдера законним співвласником. Якби Ви гарненько погуглили “типи рейдерства” Ви б знайшли опис найпопулярніших механізмів білого та сірого рейдерства і у Вас було б менше помилкових тверджень. Класифікация мого випадку як рейдерсво - не моя думка. Мені таку оцінку дали майже всі адвокати які детально розглядали мою справу. З самого початку я й сам не думав що це рейдерсвто. Це не зовсім очевидні речі.
  12. Поняття рейредства не обмежується тільки зовнішнім захопленням а також включає у себе і внутрішні - зі сторони акціонерів та\або керуючого органу підприємства (директора). Велика кількість рейдерських схем базуються на легальному викупі певної частини акцій підприємства і в подальшому використання інструментів впливу доступних для акціонерів для захоплення решти підприємства.
  13. Оприлюднення данної ситуації - це важлива частина боротьби. Це не моя думка. Ви помиляєтесь. Всі адвокати що спеціалізуються на корпоративних конфліктах підтвердили що це один із різновидів так званого "сірого рейдерства" зі сторони діючого директора. Доволі розповсюдений тип рейдерства в Україні. Війна до того що дана ситуація вимагає від обох учасників конфлікту суттєвих ресурсів на боротьбу між собою. Які бути б витрачені на підтриму армії в моєму випадку. Безпосередньо перед захопленням підприємства ми виставляли мережу на продаж. Відбулося ряд з
  14. Оприлюднення данної ситуації - це важлива частина боротьби. Це не моя думка. Ви помиляєтесь. Всі адвокати що спеціалізуються на корпоративних конфліктах підтвердили що це один із різновидів так званого "сірого рейдерства" зі сторони діючого директора. Доволі розповсюджений тип рейдерства в Україні. Війна до того що дана ситуація вимагає від обох учасників конфлікту суттєвих ресурсів на боротьбу між собою. Які бути б витрачені на підтриму армії в моєму випадку. Безпосередньо перед захопленням підприємства ми виставляли мережу на продаж. Відбулося ряд
  15. Питання не про 20к баксів. Вартість мережі - 160к.
  16. Спеціально для @blackjack та @be4v15. Я розраховував що люди розуміють що даний топік не про те що б мірятись хто скільки заробив за 20 років, а про рейдерсво у воюючій за європейскі цінності країні.
  17. Доброго дня, шановне товариство! Пройшло майже півроку з моменту захоплення підприємства. Опублікую деякі апдейти які не зашкодять ходу справи. 1) По даній справі відкрито кримінальне провадження, ведуться слідчі дії. 2) Одним з найбільш цінних активів ТОВ «Нетмастер» є ІР-адреси. Ідентифікатор автономної системи - AS196924. У товариства таких адрес нараховується 512 одиниць. 16 червня 2023 року від старшого аналітика RIPE NCC Лоуренса Хугендорна я дізнався, що власником всіх 512-ти ІР-адрес замість ТОВ «Нетмастер» став ФОП Романіка Андрій Олександрович, який жодного відношення до то
  18. Якщо мати надійний персонал на який можна більше делегувати - то воно має право на існування. Хоча на моєму прикладі ми бачимо що в делегуванні є певні побічні ефекти.... Якщо бізнес не розвивається це ще не означає що від нього потрібно позбавлятись. При умові якщо ріведнь дохідності відповідає наявним ризикам.
  19. Ми просили 24 оборота. І було доволі багато зацікавленних. На той момент було 200к обороту. В квітні підняли тарифи стало 250к.* 24 = 6 млн. по 38 за доллар = 160к. Моя половина - 80к. теж мало але на 30к. Юристи мене консультували з цього приводу. Як мені пояснювали по замовчуванню такого права у "виконавчого органу" немає, воно може бути здобуте через затверждення на загальних зборах товариства. На первному етапі він так і погрожував зробити. Мабуть не встиг просто, а зробив як зробив. Я і не стверждуваю що там є райдужні перспективи, але питння не про виживання.
  20. Так, мережа не велика. 1500 абонів. Коли ми починали будувати мережу нам було по 16 років. Тоді все здавалось простіше. Ну а потім вже - "так склалось історично".
  21. Я, Ружицький Святослав Георгійович, співзасновник компанії “НЕТМАСТЕР”. Ця історія про те, як Шоферівський Дмитро Сергійович, також співзасновник компанії “НЕТМАСТЕР”, користуючись посадою директора в нашому спільному бізнесі (Інтернет-провайдер “Нетмастер”), привласнив мої 50% бізнесу. Ця історія про шлях від дружби і партнерства до здирництва та захоплення спільного підприємства. Трохи історії… Усе почалось у далекому 2004 році. Тоді, будучи школярами-старшокласниками, ми вирішили створити локальну комп'ютерну мережу для розваг. Трохи згодом провели інтернет і усвідомили, що
  22. Доброго дня, Шановні! В процесі підготовки до продажу виникли суттєві розбіжності в деяких фундаментальних питаннях між власниками. Наразі продаж зблокований. Думаю що ми повернемось до цього питання дещо пізніше. Дуже дякую за увагу!
  23. Продам мережу. ~1500 абонентів. Київ. ~200к валовий дохід . FTTB. Райони підключені до Л9. Всі ключові вузли та більшість будинків з великою кількістю абонентів заупсовані.
×
×
  • Створити нове...