Перейти до

LBS

Маглы
  • Всього повідомлень

    10
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

9 Обычный

О LBS

  • Звание
    Пролетал Мимо

Посетители профиля

648 просмотров профиля
  1. Так у них виглядає приватний сектор тобто 310, 320 , 350 грн
  2. Ну що панове присяжні, лід тронувся. Перший і сміливий пішов, очікуємо і ваші ракети! Думаю вже не будете так боятися справедливо, згідно індекса інфляції підняти ціни?
  3. Ви мабудь не маєте відношення до даного бізнесу, якщо оперуєте такими цифрами з Польщі, то там і залишайтесь. Наші працівники мають гарну зарплату, всі хто їздив раніше на заробітки повернултся до нас. І доречі, ви знаєте хто такі магістральщики? Так от, вони купують закордонний трафік за євро та доллар, а отже підняття ціни за трафік на 25-30 відсотків буде з нового року, і нехай хто та що тут не говорить, а підняття ціни на послугу буде неминучою!
  4. Тут я вас підтримую на всі 1000%, саме тому і підняв дану тему. Вище було сказано що "паяльник", це я про тих хто в 90-их паяв різні пристрої, потім розгортав домашню мережу телебачення, а потім вітушку через вікна сусідам тягнув. Час проходив- навчився тягати кабелі, а бізнес школу не зумів закінчити, от тому і такий парадокс, самі собі яму і викопали. А крупняк вижеве, бо деякі в цей бізнес увійшли через відмивання державних коштів.
  5. Це ви маєте на увазі тих депутатів, що відмивають кошти через якоби крупних провайдерів? Бачили ми таких, коли ми невеличкі і давали такий опір, що ті телефонували і спочатку пробували домовитись, а коли не вийшло почали погрожувати.
  6. Спочатку нехай вжарять спекулятивний НБУ, що за один день кинув населення на 25% з курсу 29 на 36, надрукувавши кучу паперу. Тендери та контракти були підписані по 26 а розрахунки провели по 36, то це що? По темі: кожен сам має підняти ціни залежно від своєї обстановки, а не чекати поки сусід підніме... Так не виходить! Я розумію одне, ніколи паяльник не стане бізнесменом!
  7. Тобто мінімальний тариф складає 360 грн, а в Україні мінімальний 60 грн. у деяких провайдерів, а по Києву 100-150 грн. Виходячи з даних інфляції, та курсу долара 26+70%=44,20 грн за долар, тоді за тариф повинно бути 150+70%=255 грн. за 100 мб/с Так, бачив! Тут Датагруп також читає, але саме названня Воля-кабель, то як матюк по Києву. Тому у них і ціна для заманювання 125 грн, а на самому ділі то 380 грн з телебаченням з непортібними каналами (скаржились їх клієнти)
  8. Дорогі колеги! Пропоную обговорити болюче питання для всіх провайдерів про загальне підняття тарифів, оскільки долар сьогодні вже 45 постукав в двері, а наші тарифи від 2-5 доларів за 100 мбіт/с. Мовчимо що все обладнання купується за той нещасний долар, а кабель вже для обслуговування по 6грн, паливо дороге, та щей акциз піднімуть, тому з такими темпами деякі будуть працювати на заводі, а бо ж якимось заправщиком на АЗС. Ви знаєте чим відрізняються інтернет-провайдери від других спеціальностей, тобто другого бізнесу? А рівно тим, що другий бізнес уміє домовлятись, та плавно підіймают
  9. Ви знаєте чим відрізняються інтернет провайдери від других спеціальностей, тобто другого бізнесу? А рівно тим, що другий бізнес уміє домовлятись, та плавно піднімають ціну коли все росте, а ми сидимо і дивимось, нехай хтось підніме, а я опущу тариф. Так до чого я це веду, що з такими темпами деякі не те що шаурму готувати будуть, а будуть працювати на заводі підмітайлом. Дорогі провайдери, давайте домовимось про підняття тарифів, бо долар 45, а у нас тариф за 100 мбіт/с лише 2-5 доларів.
  10. LBS

    Сварочный аппарат Fujikura FSM-17S

    Объявление актуально, цена 1350$
  11. LBS

    Сварочный аппарат Fujikura FSM-17S

    Срочно! Цена снижена 1400$
  12. Вы кто? монтажник? бригадир? мастер по настройке? Вы запятых не видите, это все разные люди, мы не указали что требуется "all in one"
  13. Реально мы не на рыбалке! Времени с вами дискусировать нету и с такими высказывания нету даже что-то объяснять. Если у вас только в апреле работа, то у нас она 24/7/365/ Всего вам хорошего!
×
×
  • Створити нове...