Перейти до

ixer

Маглы
  • Всього повідомлень

    8
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

4 Обычный

О ixer

  • Звание
    Пролетал Мимо

Посетители профиля

Блок посетителей профиля отключен и не будет отображаться другим пользователям

  1. Так я ж і питаю. Та ми будемо і далі розказувати що 2.5 не цікаво і пропонувати від балди якесь обладнання без аргументів.
  2. поточна схема мережі така: MikroTik hEX (RB750Gr2). Два свіча HP 1410-24, один якийсь дешевий noname свіч на 6 портів (для оренди - він нам не цікавий) та сервер підключені в окремі порти мікротіка + інет. на мікротіку налаштовано NAT, правила фільтрування трафіку, VPN та інше. RB750Gr2 має лише 100M порти, і тому він перший іде під заміну. Можна поставити RB750Gr3 з 5xGbE і не мучитися, а можна замінити роутер + два свіча. От саме на що замінити щоб це все могло працювати на повну?
  3. не 15 років і не 2.5... просто щось валяється... офтоп значить.
  4. Народ. Підкажіть оптимальне по ціні і надійності рішення. Потрібно конторі з 35-40 юзерів підключити сервер в локальну мережу. Сервер має rj45 2.5g. Обладнання в контори самий дешевий microtik (5 портів 10/100M) та декілька свічів HP 1410-24. Так як доступ до сервера потрібен і з локалки і зовні, то він буде підключений в роутер (думаю це зрозуміло), але розміщений він десь в 200-300 метрів від обладнання. Власне питання: Роутер мікротік під заміну - на що ліпше замінити щоб мати конект 2.5G? Дивився роутери з SFP та модуль типу такого: https://www.fs.com/ru/products/139650.html
  5. Орієнтовано 20-30Гб щоночі, 5-10 паралельних підключень від різних клієнтів. +можливо 100-200 Гб один чи два рази на місяць.
  6. Привіт! Потрібен сервер з онлайн ~ 90% у робочий час. Від 2Тб простору з можливістю в майбутньому розширитись при необхідності. Доступ по FTP, чи інше (що запропонуєте). Під реселінг, тобто я буду надавати доступ до конкретних даних конкретним користувачам, і для цього потрібна можливість створювати користувачів самостійно. Великий трафік в нічний час. Бажано гігабітний канал для швидкого завантаження даних користувачів. Пріоритет - мінімальна ціна та гарантія захисту даних від втрати.
×
×
  • Створити нове...