Перейти до

zxtaras

Маглы
  • Всього повідомлень

    5
  • Приєднався

  • Останній візит

Все, що було написано zxtaras

  1. zxtaras

    Помилка could not add address list

    Якшо у вас перший нас генерує атрибути для цьго користувача то просто в другому насі лишіть атрибути пустими тільки додайте сервіс, або заводьте абонентів в іншу мережу для другого насу відмінну від тієї що видає перший нас
  2. zxtaras

    multigen pppoe mikrotik

    Можливо комусь знадобиться тому лишу тут. переходим у /usr/local/etc/raddb/mods-config/sql/main/mysql/queries.conf розкоментовуєм simul_count_query = "\ SELECT COUNT(*) \ FROM ${acct_table1} \ WHERE username = '%{SQL-User-Name}' \ AND acctstoptime IS NULL" зберігаєм переходим у /usr/local/etc/raddb/sites-enabled/default провіряем чи розкоментовано sql в секціях accounting, session,Post-Auth-Type розкоментовуєм , закоментовуєм #dutmp в секції session. зберігаєм додаєм в nas сценарій check атрибут Simultaneous-Use оператор :
  3. zxtaras

    multigen pppoe mikrotik

    Зрозуміло, дякую.
  4. zxtaras

    multigen pppoe mikrotik

    Дякую за відповідь але це рішення допоможе тільки якшо запит на підключення буде з однакового мак адреса ,якщо запит на підключення буде з різних мак адрес абоненти спокійно підключаться.Цікавить чи Ubilling вміє відхиляти запити на підключення якщо під цим логіном уже підключений абонент?
  5. Колеги вітаю, підскажіть будь ласка що потрібно змінити в налаштуваннях ubilling щоб при зв'язці multigen+mikrotik pppoe на один логін одночасно підключало тільки одну сесію pppoe ?На фото підключено під одним логіном три різних пристроя як це можна виправити?
×
×
  • Створити нове...