Перейти до

l0l

Маглы
  • Всього повідомлень

    74
  • Приєднався

  • Останній візит

Все, що було написано l0l

  1. Значит пора на пенсию))) И внуков нянчить а не бред на форумах писать😉
  2. та уже вопрос снят)) буду сам думать что с ними делать))
  3. Провайдера 2, но умные люди подсказали что от ддоса в домашних условиях я не отобьюсь никак) По поводу нагрузки на провайдера, у меня же как то три года это все работало и серваки на 100% нагружены были, просят в аренду под тот же софт что и я работал, тут проблем нет, в ддосе проблема(( А по клиентам вопервых свои ребята, вовтрорых у меня фоп есть, добавлю квед, уже даже погуглил что такой есть веб-хостинг и все законно было бы))
  4. Так написали бы сразу что плохая затея)) в другом топике в твоем ответе я все понял) Спасибо) У меня за три года офлайн максимум 20 мин был, это даже при условии что зима у нас тяжелая была, свет по 2 часа в стуки)) бесят те люди которые рассказывают что в домашних условиях бесперебойность не организовать)) мне не понятоно только было как защитту от ддоса было сделать думал это будет проще
  5. Не надо плакать)) Я тебе же писал отдохни все хорошо будет)
  6. Лет 10 назад 620 был с юсб входом под модем)) больше с дирами не работал мне под 40 серверов посоветуте оборудование и я ушел)) Нетис справляется с ними если локально к сервакам подключаться, чего он вам так не угодил я хз))
  7. Адекватные люди надеюсь тоже есть на форуме))) А не эти два))
  8. Провайдер поставил) Три года все работает ок) У вас спросили подойдет или надо что то получше, а вы гав и в будку) Балбесы)
  9. Вам шо не дали сегодня))? Шо вы злые такие)))
  10. Підскажіть перші проблеми які виникнуть при здачі серверів в аренду)? Є сервера без роботи, є ідея спробувати здати їх в аренду. Питання про виділену IP адресу ы прокидання портыв вже вирішив, але є питання, які проблеми можуть виникати коли відкриваєш доступ до сервер ззовні, в плані ддос атак підбору паролів і тд
  11. Є сервра які потрібно здати в аренду, який краще роутер взяти щоб прокинути порти на ньому на кожен сервак? Зараз стоїть Netis N2 AC1200 після нього Комутатор D-Link DES-1026G раніше все ок працювало локально в мережі, під сдачу в оренду підійте те що є чи потрібно щось краще?
  12. Друзі підскажіть з чого починати, 24 лютого повимикав сервера майже рік стояли вимкнені, в приміщенні було сухо але без опаленняя, зараз з 5 серверів запустився лише один, 4шт шумлять тільки вентилятори, не пікає, живлення на клаву не подається, відевиходу немає. З чого починати? Перетер планки оператки спиртиком)) не допомогло) Та і візуально контакти красиві блискучі були, що ще пробувати? До цього 2 роки пропрацювали цілодобово, без ніяких проблем
  13. А як акуми заряжаєте?
  14. l0l

    Як передати інтернет на 2км)?

    В мене коли світло вирубають то і моб інтернет лягає, а робота в інтернеті, а на дачі оптоволокно з стабілним інтернетом навіть коли світла немає, ось хочу з дачі стрельнути додому))
  15. l0l

    Як передати інтернет на 2км)?

    А навіщо мені їх доведеться продавати)?
  16. l0l

    Як передати інтернет на 2км)?

    Дякую!!!! Якщо розраховувати на нове обладнання Mikrotik RBSXTsq5nD норм? Чи є щось карще або бюджетніше)?
  17. l0l

    Як передати інтернет на 2км)?

    В режимі міст один передає інший приймає, той що приймає ретранслює вайфай чи видає інтернет по кабелю?
  18. Як передати інтернет на 2км)? є можливість прямої видимості, або є трохи дерев але в 100раз легше ставити обланання) Це мені типу такого щось потрібно брати: Точка доступу Wi-Fi Mikrotik RBSXTsq5nD? Однієї достатнь якщо відстань до тої що на мене стрілятиме вайфайом 2км і я в квартирі))?
  19. Какой софт хороший есть для удаленного доступа подешевле тимвивера что то, серверов много Пользовался RMS удаленый доступ, но это рашка софт, перестал работать)
  20. Какой софт хороший есть для удаленного доступа подешевле тимвивера что то, серверов много
×
×
  • Створити нове...