Перейти до

DerJaeger

Сitizens
  • Всього повідомлень

    770
  • Приєднався

  • Останній візит

  • Дней в лидерах

    12

Останнього разу DerJaeger вигравав 18 серпня 2022

Публикации DerJaeger были самыми популярными!

Репутація

222 Очень хороший

1 стежить

О DerJaeger

  • Звание
    Вампиреныш
  • День народження 04.01.88

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Интересы
    Охота, Футбол, PON

Посетители профиля

3 003 просмотра профиля
  1. Саме так. Та хоч би й такий: Гібридний інвертор PowMr POW-HVM2H-12V-N Це вже пристрій, а не забавка Та все ж, повторюсь, я б дивився в сторону 48 В
  2. Так. Це однозначно правильніше. Якщо все ж таки на 24 В - то все ж дивитись не на тупу ВольтПолска А на якогось гібрида. Але мені невідомі бюджети.
  3. Купуй інвертор на 48 Плюс банку 12S з якоїсь електрички Плюс BMS Це буде стратегічно, далекоглядно та масштабовано. І універсально в майбутньому. Більш універсальний в дитячих завданнях, типу комутатор 30 Вт живити Але, звісно, Ви зробите, як самі захочете. Питання, тільки, нащо тему відкривали ))
  4. Хуйня це все. І ми прекрасно це знаємо 😃 Який там струм при хай 2 кВт реальних при 12 В - навіть рахувати страшно, не те, що користуватись.
  5. Я б ішов іншим шляхом. Так розумію, це приватний будинок? Зараз на ринку досить просіли гібридні інвертори. За умовних $400 можна взяти дорослий гібридний інвертор 5+ кВт (PowMR, для прикладу, щоб не геть ноунейм) І за стільки ж +/- банку якгось LG Chem 12S Зарезервувати весь будинок, за винятком потужних споживачів. З часом добрати сонячне поле та добрати тих же LG Chem, щоб збільшити час автономії.
  6. powmr, deye та інші ноунейми Пряцює як звичний безперебійник, можна підключати сонячні панелі тощо. Мав досвід використання саме deye + pylonyech us2000 А також deye +DEYE SE-G5.1 PRO Звісно, на всі вузли його не поставиш Але якісь відповідальні доволі непогане рішення.
  7. Диктатор вже не той...
  8. Я б кругляк замурував Наприклад UTEX ОКП(с1,0)ЛТ-04 1,0 кН або аналоги. Чого не лапшу - через свою параною, що при тепловому розширенні чи тріщині в стіні - волокна в тубі мають більше шансів вижити. ІМХО Тип волокна, якщо не збираєтесь на олівець намотувати - пофіг на такій довжині "траси"
  9. При чому, 24 В, зазвичай - це 2х12 послідовно 😃 Я навпаки, вузли з відеокамерами РоЕ живив через DC-DC перетворювач 12->48 плюси - уніфікація по живленні 12В. Відсутність послідовного ланцюга на батареях. В комутаційному вузлі присутня 12 та 48 В DC. Що зручно, коли потрібно заживити ще якогось умовного медіаконвертера.
  10. Я вболіватитму! )) Самого це питання мучить років вісім))
×
×
  • Створити нове...