Перейти до

DerJaeger

Сitizens
  • Всього повідомлень

    763
  • Приєднався

  • Останній візит

  • Дней в лидерах

    12

Останнього разу DerJaeger вигравав 18 серпня 2022

Публикации DerJaeger были самыми популярными!

Репутація

221 Очень хороший

1 стежить

О DerJaeger

  • Звание
    Вампиреныш
  • День народження 04.01.88

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Интересы
    Охота, Футбол, PON

Посетители профиля

2 955 просмотров профиля
  1. powmr, deye та інші ноунейми Пряцює як звичний безперебійник, можна підключати сонячні панелі тощо. Мав досвід використання саме deye + pylonyech us2000 А також deye +DEYE SE-G5.1 PRO Звісно, на всі вузли його не поставиш Але якісь відповідальні доволі непогане рішення.
  2. Диктатор вже не той...
  3. Я б кругляк замурував Наприклад UTEX ОКП(с1,0)ЛТ-04 1,0 кН або аналоги. Чого не лапшу - через свою параною, що при тепловому розширенні чи тріщині в стіні - волокна в тубі мають більше шансів вижити. ІМХО Тип волокна, якщо не збираєтесь на олівець намотувати - пофіг на такій довжині "траси"
  4. При чому, 24 В, зазвичай - це 2х12 послідовно 😃 Я навпаки, вузли з відеокамерами РоЕ живив через DC-DC перетворювач 12->48 плюси - уніфікація по живленні 12В. Відсутність послідовного ланцюга на батареях. В комутаційному вузлі присутня 12 та 48 В DC. Що зручно, коли потрібно заживити ще якогось умовного медіаконвертера.
  5. Я вболіватитму! )) Самого це питання мучить років вісім))
  6. Але якщо не "взлетить" - ми ні при чому)) Істотно нагріватися це на скільки градусів? Швидше за все, нічого їй не станеться і працюватиме роками.
  7. Автор хоче ОНУ в формфакторі SFP
  8. Ця тема періодично виникає. Логічно - десь хочеться all-in-one Практично - ONU окремо, все інше - також окремо 😃
  9. DerJaeger

    Picotel xPON ONU PU-X640

    Наглість абонента прямопропорційна кількості провайдерів в будинку/селі😀
  10. DerJaeger

    Picotel xPON ONU PU-X640

    О, а такі й досі є?
  11. Нормальні забудовники прокладають виту пару в квартиру ще на стадії будівництва. Потім в підвал "впускають" 1-3 провайдерів і проблеми нема як такої. Ви як завжди розвели демагогію. Я відповів на ваше конкретне питання, відповідь на яке ви і так знаєте. Хоча прикидаєтесь дурником, коли це зручно. Тема про "домашній роутер" Я написав, по локальній домашній мережі. А ви з'їхали на будівництво локалки багатоквартирного будинку. Дякую, хоч не на трансконтинентальні магістралі.
×
×
  • Створити нове...