Перейти до

Baneff

Сitizens
  • Всього повідомлень

    889
  • Приєднався

  • Останній візит

  • Дней в лидерах

    15

Останнього разу Baneff вигравав 1 червня

Публикации Baneff были самыми популярными!

Репутація

138 Очень хороший

1 стежить

О Baneff

  • Звание
    Вампиреныш

Информация

  • Пол
    Мужчина

Посетители профиля

4 371 просмотр профиля
  1. Можна викручуватися по різному з PON-ом. Мене просто здивувало, що людина саме PON хоче для офісного підключення, а тут звичайна класична оптика була б більш відповідна, як на мене. Просто мало хто розуміє як той PON працює насправді. Люди просто ведуться на галасливу рекламу на кожному кроці.
  2. Я на всіх одночасно сиджу. Так треба!
  3. Та що там інтернет, в КС мобільний зв'язок лягає, коли в районі нема електрики. "Інші оператори" працюють, а в КС одна поділка на мобілі й реально розмовляти не вдається, нічого не чути. У всякому випадку в нас так.
  4. А офіс через PON - це як? Система заточена під домашніх користувачів і там може бути на одній лінії сотня юзерів з тарифами "до" які всі ділять між собою той 1 гиг смуги пропускання в невідомих пропорціях. А тут офіс, значить має бути гарантована швидкість? Чи я чогось не розумію, просто цікаво як це може бути.
  5. 5 хв до запуска генератору витримає навіть зовсім вбитий в хлам акум, це не показник. Якщо ви той акум після 5 років експлуатації знімете і поміряєте залишкову ємність, то, думаю, будете здивовані.
  6. Ой, та ладно. Гель служить грубо 1 рік, потім заміна, бо місткість починає катастрофічно падати. Ліфер служить грубо 10 років. Про яку ціну тут мова? Любі свинцеві акуми хоч з гелем хоч без - то гроші на вітер.
  7. Любі свинцеві за рік в мусорку підуть. В тому числі й гелеві.
  8. Защиты там нет. Литий-ион по определению пожаро и взрыво опасен. Но если нет механических поврежєдений и нет превышений по максимально допустимым параметрам зарядки/разрядки, то работает. Но лучше, конечно, сразу ставить лифер. А защиту самому тогда надо ставить, если сам сборку делаешь и ставить её надо обязательно, вообще не задумываясь. Выбор BMS модулей защиты на рынке большой, всегда можно подобрать необходимое.
  9. Baneff

    Оптика в квартиру

    Не так просто. Хто що заводить у квартиру - є багато варіантів і не всі вони добрі для внутрішньої прокладки. По квартирі краще тягати спеціальний гнучкий кабель для пачкордів, для внутрішніх робіт. Або просто купити готові пачкорди необхідної довжини. Ну і, звичайно, при монтажі ніяких перетискань та крутих вигинів, все дуже обережно, там же скло, може побитися .
  10. При всій моїй повазі. Літій-іон для ДБЖ вже не в темі. Ще більше не в темі свинець. Тільки ліфер. Навіть не буду пояснювати чому, бо вже набридло.
  11. Нормальные высокочастотные онлайн UPS-ы начинаются от мощности 1000VA и напряжения батарей 36V (42V макс заряд). Всё, что меньше - это старая схема с тяжёлым железным трансформатором, соответственно - низкий КПД. Ну и свинцовые аккумуляторы - деньги на ветер. Лифер рулит. Хотя, конечно, смотрите сами.
  12. Baneff

    DHCP-snooping на OLT Huawei MA5680

    Дякую. А option 82 в OLT Huawei можна якось прописати на портах?
  13. Baneff

    DHCP-snooping на OLT Huawei MA5680

    Так это что в OLT Huawei нет вообще функции DHCP-snooping и задом-наперёдные роутеры отсекать нечем? Привязка к порту - это не то всё же. Остаётся значит только vlan per user? Option 82 тоже значит нет? А в OLT ZTE как с этим? Пытаюсь определиться с платформой.
  14. Ви цю модель мали на увазі що на фото? Виглядає цікаво, але що всередині - знову таки невідомо. Навіть ніякого pdf документа нема для ознайомлення з деталями.
  15. Питання не в тому відомий бренд чи ні й ви, звичайно, маєте право на просування свого бренду. Проте OLT - складний у керуванні пристрій зі складною системою керування і купою нюансів, які треба враховувати в роботі. Навіть заміна прошивки вже може вимагати корекцій в адмініструванні. Досвід такого адміністрування накопичується роками. Також і весь наявний парк ONU теж якоюсь мірою узгоджений з конкретними моделями OLT і як вони будуть співпрацювати з OLT іншого бренду - невідомо. І тепер уявіть собі, що треба весь той досвід відкласти вбік і почати вивчення нової невідомої системи з нуля. Хто
×
×
  • Створити нове...