Перейти до

Victori

Маглы
  • Всього повідомлень

    23
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

0 Обычный

О Victori

  • Звание
    Пролетал Мимо

Посетители профиля

Блок посетителей профиля отключен и не будет отображаться другим пользователям

  1. Слава Богу з такими мудаками не стикався, але їх окрім того, що за корупцію, перевищення та поширення інформації треба садити то паралельно ще і пілюлей наваляти за те що розводами займаються, і в придачу шахрайство.
  2. Не повірите, але в мене така сама історія. Як я вже з часом побачив, більшість заяв закриваються стандартними відписками, їх звичайно намагаються перевіряти (я сподіваюсь), але виглядає що не дуже наполегливо. Знову ж таки, з досвіду побачив, що один з небагатьох, а можливо навіть і єдиний шлях дійсно досягнути якихось ефективних результатів, це повідомити про цікаві факти знайомим або хоча б знайомим знайомих, які безпосередньо можуть зайнятися вказаною тематикою.
  3. Та чому у Вас кожна відповідь повинна бути як ніби зворотній удар в бійці, я не намагаюсь ні у чому Вас переконати чи звинуватити. Ви дійсно у своєму останньому абзаці описали все як є, звичайно в кожного на цей рахунок своя суб'єктивна думка, але в тому Вашому описі я в більшості солідарний з Вами. Знову ж таки, з огляду на те що Ви прекрасно розумієте як усе працює, то також маєте розуміти що навести лад одній людині це не реальна справа, для цього потрібна як мінімум команда з однодумців та на різних рівнях ієрархії.
  4. Ви ж все в останньому абзаці гарно прописали, основоположні засади суспільства, то чому Вас дивує, що все так склалося в країні, і чому виникають питання що неподолана та сама корупція, що правоохоронці не роблять все що б мали і т.д і т.п. Ви ж самі дали відповідь на всі ці питання.
  5. Я так бачу Вам дуже приносить задоволення когось в чомусь звинувачувати, жалітися на все, ображати... У Вас, що настільки все погано в житті? Нормально спілкуватися ніяк не виходить?
  6. Впевнений, що тут зібралися дорослі та досить адекватні люди, тому повинні розуміти, що такі питання на загал на форумі явно висвітлюватися не будуть. Знову ж таки, враховуючи адекватність, досвід та розуміння того, як формується суспільство, держава і як відбувають внутрішньодержавні справи, у т.ч. беручи до уваги історію, Ви також мали б розуміти що корупція це таке явище, яке наврядчи колись буде повністю подолана у світі (максимум можна зменшити її масштаб), хоча може АІ шось і придумає для цього. 100%, тут важко не погодитися
  7. Видно ви дійсно дуже освідчена людина, дякую за Ваші вагомі коментарі. І в чому причина, на Вашу думку, у тому що така ситуація склалася в країні? Судячи з усього, ваші "самостійні розборки" поки не дають ніяких результатів, ну або це просто гра в довгу і з часом все стане ясно.
  8. Років 10 назад я також інколи грішив таким бачинням, що представник будь якої структури мусить зробити весь функціонал певної організації: "ну ти ж там працює, значить виконуй". От навіть взяти патрульних: штрафують одного, а інший збоку ще з гіршим порушенням, але його не штрафують, або садять одних корупцонерів-зрадників, а інших таких самих або ще набагато гірших ні. Тоді казав так само як Ви зараз - зробіть щось і потім приходьте, розплющте очі і т.д. Але реальність трохи інакша, і це треба розуміти. В будь якому випадку дякую за спілкування. Якщо будете мати бажання та наст
  9. НІби все правильно робили, але схема розбилася об ту реальність про яку я і писав (кругова порука та байдужість).
  10. Не потрібно бути юристом чи ще якимось знавцем норм законодавства, але всі дорослі люди повинні розуміти що просто донос ніякого толку не дасть, можливо колись це якось і працювало по договорняках, але зараз навіть коли є багато доносів на одного але ніяких фактичних доказів то нічого з того не вийде. Помурижити напевно можуть, але до логічного завершення така історія не дійде.
  11. Як раз через таку позицію багатьох громадян України, маємо те що маємо. Знають, що кругом "корупціонери, бандіти, беріть будь кого з чиновників - полюбому вкрав, зрадив і т.д. Ніякої конкретики не знаю але всі бандіти". А той хто знає то не здасть бо, або сам має вигоду з того всього, або знайомих (родичів, друзів) не буде здавати "бо то ж свої, тай дивіться в яких масштабах в країні грабують, а вони так трошки, малозначимі вчинки, то не страшно", ну або самі хочуть тими схемками скористуватися колись, тому закривати їх не варто. Ну і ще варіант - западло якісь заяви писати, ска
  12. Рівень Вашої освідченості ми вже всі зрозуміли, можливо ще щось цікаве розкажете? І до чого це Ви написали?
  13. Дякую за всі Ваші коментарі, зрозуміло що з Вами окрім подальших непотрібних перепалок, нарікань, звинувачень та іншої дурної критики навряд вийде якийсь толк. Єдине жаль що у Вас такі душевні травми сформувалися. Сподіваюсь колись зможете це пережити. П.С. Ніхто ж не каже тут все викладавати зі всіма деталями і т.д., просто було цікаво почути яка загальна ситуація (а у випадку наяності то вже по індивідуальному плану). Люди, в яких основна діяльність у даній сфері явно знають все набагато краще ніж проста людина, хай навіть з МВС (як ви вже нарікли) чи інших державних структу
  14. Отакі слова гармонійно б вписалися на початку цієї всієї історії, а не весь той негатив
  15. Розумію, що таке дійсно є в нашій країні і напевно у вашій сфері з цим часто стикаються, але по таким фактам також можна працювати)
×
×
  • Створити нове...