Перейти до

Рекомендованные сообщения

• 2 months later...
Опубліковано: (відредаговано)
2 часа назад, Rico3110 сказав:

Спочатку розрахуйся з боргами, потім пропонуй обладнання!

я тобі постачав свічі. були з битими портами скільки було в наявності замінив осталось 2шт. сказав до кінця місяця відправлю кошти плюс зробив надбавку за очікування коштів начебто в кредит взяв. Не подобається що свічі вже тобі не продаю? ну як кажуть до людей треба по людськи а не як ти. Винен аж 2000грн. каюсь

Відредаговано Інет.укр
дописав суму боргу
Опубліковано: (відредаговано)
8 часов назад, Інет.укр сказав:

я тобі постачав свічі. були з битими портами скільки було в наявності замінив осталось 2шт. сказав до кінця місяця відправлю кошти плюс зробив надбавку за очікування коштів начебто в кредит взяв. Не подобається що свічі вже тобі не продаю? ну як кажуть до людей треба по людськи а не як ти. Винен аж 2000грн. каюсь

Мені всерівно кому ти продаєш. Ти вже кошти  боргуєш більше ніж два місяці (і перед тим були набагато довші затримки і суми, і по людських я довго їх чекав, а ти в свою чергу ігнорував повідомлення і відписував коли тобі вигідно, коли доходило до абсурду ти видаляв переписку, ніби випадково - тому по людськи ти не завжди вмієш і признай це), затримки набагато довші, тому порядно поступай і не вигадуй історій. Якщо це для тебе аж не сума 2000грн ти не кайся - Переведи, а не два місяці тягнеш. А потім пропонуєш смішні 100грн за надбавку.

Відредаговано Rico3110
  • bot locked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации сообщений.
  • Створити нове...