Перейти до

BDCOM P3310C / P3608-2TE loopback-detection recovery-time

Vallimor

Рекомендованные сообщения

Доброго дня!
Маю BDCOM P3310C / P3608-2TE
Задача полягає в керуванні періодами часу, через скільки підніметься порт - після виявлення Loop

Після того, як прописуєш в конфігурацію ONU loopback-detection recovery-time (10 - 65535) - рядок не з'являється в конфігурації ONU.
Можливо хтось стикався з подібним та зможе підказати вирішення?

Цитата

Після того, як прописуєш в конфігурацію ONU loopback-detection recovery-time (10 - 65535) - рядок не з'являється в конфігурації ONU.

Можливо хтось стикався з подібним та зможе підказати вирішення?

Не знаю на якому софті у вас OLT - але у себе на OLT я не бачу можливості налаштувати loopback-detection recovery-time для ону.

У мене доступно:

epon onu port 1 loopback detect
epon onu port 1 ctc loopback detect
epon onu port 1 ctc notify loopback

Начебто бачив можливість налаштування такого на других OLT, але не на BDCOM P3310C / P3608-2TE.

В даному випадку loopback-detection - це функціонал який апаратно реалізований на ону. Тобто саме ону відправляє лупбекдетекшен фрейми.

Тому в вашому випадку можна спробувати:

• На деяких ону loopback-detection recovery-time можна налаштовувати з web-інтерфейсу ону;
  • Поміняти прошивку на ону;
  • Якщо прошивки, на якій цей функціонал працює як треба - нема, то довбати виробника ону(щоб зробили прошивку з потрібним recovery-time).
  • Забити болт. Добре, якщо loopback-detection взагалі працює.
Відредаговано khatgit

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.

• Схожий контент

• Від Hamster_Serg
      Таке запитання чи хтось використовував 10G порт на олті(BDCOM GP3600-16B) як магістраль для наступного комутатора( комутатор<->олт<->комутатор)?
      І чи пробували транзитом пропускати QinQ з 3 мітками VLAN(QinQ в QinQ)?
    • Від Hamster_Serg
      Всім привіт.
      В мене з'явилася проблема з BDCOM(tm) GP3600-16B прошивка Version 10.3.0D Build 124190.
      Проблема в наступному, що коли додаєш VLAN на порт або просто створюєш, олт бутається через 10 секунд.
      Після цього все працює стабільно і можна додавати без всяких проблем.
      Чи була в когось така проблема ?
      Дякую за відповідь
    • Від Чучундра
      Добрий день.

Буду вдячний якщо хтось поділиться робочим конфігом щоб прокинути на ЛАН порт ОНУ декілька VLAN-ів з тегами.
    • Від Dimension
      Продам голову BDCOM P3310C абсолютно и полностью рабочий, не ремонтировался - 9000 грн

• Від waldemarwood
      Помогите настроить оборудование bdcom gp1704-2f-e как роутер. Сейчас получилось настроить так, что подключаюсь только с одного устройства . Пк для настройки нету, только мак на м1 без нужных портов для подключения. Как включить возможность подключения нескольких устройств?
  • Створити нове...