Vallimor Опубликовано: 6 вересня, 2022 Опубликовано: 6 вересня, 2022 Доброго дня! Маю BDCOM P3310C / P3608-2TE Задача полягає в керуванні періодами часу, через скільки підніметься порт - після виявлення Loop Після того, як прописуєш в конфігурацію ONU loopback-detection recovery-time (10 - 65535) - рядок не з'являється в конфігурації ONU. Можливо хтось стикався з подібним та зможе підказати вирішення?
khatgit Опубліковано: 6 вересня, 2022 Опубліковано: 6 вересня, 2022 (відредаговано) Цитата Після того, як прописуєш в конфігурацію ONU loopback-detection recovery-time (10 - 65535) - рядок не з'являється в конфігурації ONU. Можливо хтось стикався з подібним та зможе підказати вирішення? Не знаю на якому софті у вас OLT - але у себе на OLT я не бачу можливості налаштувати loopback-detection recovery-time для ону. У мене доступно: epon onu port 1 loopback detect epon onu port 1 ctc loopback detect epon onu port 1 ctc notify loopback Начебто бачив можливість налаштування такого на других OLT, але не на BDCOM P3310C / P3608-2TE. В даному випадку loopback-detection - це функціонал який апаратно реалізований на ону. Тобто саме ону відправляє лупбекдетекшен фрейми. Тому в вашому випадку можна спробувати: На деяких ону loopback-detection recovery-time можна налаштовувати з web-інтерфейсу ону; Поміняти прошивку на ону; Якщо прошивки, на якій цей функціонал працює як треба - нема, то довбати виробника ону(щоб зробили прошивку з потрібним recovery-time). Забити болт. Добре, якщо loopback-detection взагалі працює. Відредаговано 6 вересня, 2022 khatgit
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВхід
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас