-
Зараз на сторінці 0 користувачів
Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.
-
Схожий контент
-
Від Інет.укр
Продам ccr1036
22999грн. Гарантія 14діб.
Також є ccr1036-12g-4s вартість 17500
20240114_141700.heic
-
Від ukrtelekom
Доброго часу!
Шукається адміністратор віддалений для разової роботи по коригуванню працюючого Ubilling з мікротами. Якщо стосунки зклєяться- то до постійної додаткової копійки.
Всім заздалегідь дякую. Хейти, бажано не писати. Контакти в приватні повідомлення або O73283344O
-
Від Alain_MG
Всем привет, Я работаю над проектом GPON с оборудованием OLT GP2508. Я пришел к этапу «АВТОРИЗАЦИЯ» на уровне сервера Freeradius. Мой сабик и вопрос в том, что я хочу создать профиль 512M например на сервере Freeradius, и еще я не хочу ограничение пропускной способности не на уровне сервера PPPoE а скорее на OLT, как сделать чтобы профиль создавался на OLT будет на уровне RADIUS? СПАСИБО
-
Від Link_172
Допоможіть, будь ласка, потрібно організувати зону платного wi-fi. Заходить оптика від провайдера підключення по PPPoE. Потрібно, щоб люди які потрапляють в радіус дії wi-fi зони вибивав банер: Чи не бажаєте ви підключитись то такої платної wi-fi мережі і така вартість в годину? Як це все налаштувати? Чи потрібен буде білінг? Планується працювати із продуктами виробника Mikrotik.
Прохання якщо можна структурну схему та туторіал налаштування.
-
Від netstriker
Є Mikrotik hAP ac lite (Підтримує живлення згідно опису 6..30 V DC, споживання до 8 Вт) з штатним БЖ 24V 1,2А, з hAP ac lite по PoE out on Ethernet port5: 24 V DC, підключений Mikrotik cAP ac (PoE-in Ethernet port 1: 17–57V до 13 Вт). Шукаю варіант забезпечити це обладнання безперебійним живленням, щоб вистачало на 5-10 годин. Чи є якісь рішення, безперебійник з виходом 24V, інвертор (що не потребують контроля людини яка розберається в електриці, для контролю розрядки батареї), чи ще щось, що зможt забезпечити безперебійне живлення цих мікротиків. Мені здається що зі звичайного безперебійника втрати на роботу безперебійника і перетворення 12-220-24, в сумі будуть більшими ніж загальне споживання мікротиків в 21Вт, тому шукаю більш оптимальне рішення.
-
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВхід
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас