ShPav 1 Опубликовано: 2023-08-21 12:31:53 Share Опубликовано: 2023-08-21 12:31:53 1) Якось можна окремим адміністраторам залишити доступ до модуля ПОНізатор тільки з картки абонента, але закрити доступ до загального списку з усіма OLT? 2) Якось можна окремим адміністраторам закривати доступ до Карти ONU? 3) Знаю, що розробники не люблять, коли просять зробити апгрейд. Але спробую…)) Було б зручно, якби за філіалом можна було закріплювати конкретну OLT, щоб в загальному списку ПОНізатора було видно тільки ті OLT, які закріплені за цією філією. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
nightfly 1 239 Опубліковано: 2023-08-21 21:20:01 Share Опубліковано: 2023-08-21 21:20:01 Насправді відповіді на всі ваші запитання, максимально прямо розписано в документації до Філій, у відповідному розділі. 8 часов назад, ShPav сказав: 1) Якось можна окремим адміністраторам залишити доступ до модуля ПОНізатор тільки з картки абонента, але закрити доступ до загального списку з усіма OLT? Технологічно - можливо. Перше, що приходить в голову, це вирізати цей шматок коду і накрити його відповідним правом, намалювавши то окремим модулем в чорну магію. 8 часов назад, ShPav сказав: 2) Якось можна окремим адміністраторам закривати доступ до Карти ONU? Технологічно - можливо. Перше, що приходить в голову, це відокремити право на мапу ОНУ в якесь окреме, та й все. 8 часов назад, ShPav сказав: 3) Знаю, що розробники не люблять, коли просять зробити апгрейд. Але спробую…)) Було б зручно, якби за філіалом можна було закріплювати конкретну OLT, щоб в загальному списку ПОНізатора було видно тільки ті OLT, які закріплені за цією філією. Теоретично? Напевне можливо. Якщо ви вивезете, переписування всього рендеру даних ПОНізатора та інтеграцію, біс зна якими підпорками в існуючу реалізацію філій. Хоча як на мене, дешевше та простіше було б взагалі то з нуля все переписати. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВхід
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас