ShPav 1 Опубликовано: 2023-08-21 12:31:53 Share Опубликовано: 2023-08-21 12:31:53 1) Якось можна окремим адміністраторам залишити доступ до модуля ПОНізатор тільки з картки абонента, але закрити доступ до загального списку з усіма OLT? 2) Якось можна окремим адміністраторам закривати доступ до Карти ONU? 3) Знаю, що розробники не люблять, коли просять зробити апгрейд. Але спробую…)) Було б зручно, якби за філіалом можна було закріплювати конкретну OLT, щоб в загальному списку ПОНізатора було видно тільки ті OLT, які закріплені за цією філією. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
nightfly 1 246 Опубліковано: 2023-08-21 21:20:01 Share Опубліковано: 2023-08-21 21:20:01 Насправді відповіді на всі ваші запитання, максимально прямо розписано в документації до Філій, у відповідному розділі. В 21.08.2023 в 12:31, ShPav сказав: 1) Якось можна окремим адміністраторам залишити доступ до модуля ПОНізатор тільки з картки абонента, але закрити доступ до загального списку з усіма OLT? Expand Технологічно - можливо. Перше, що приходить в голову, це вирізати цей шматок коду і накрити його відповідним правом, намалювавши то окремим модулем в чорну магію. В 21.08.2023 в 12:31, ShPav сказав: 2) Якось можна окремим адміністраторам закривати доступ до Карти ONU? Expand Технологічно - можливо. Перше, що приходить в голову, це відокремити право на мапу ОНУ в якесь окреме, та й все. В 21.08.2023 в 12:31, ShPav сказав: 3) Знаю, що розробники не люблять, коли просять зробити апгрейд. Але спробую…)) Було б зручно, якби за філіалом можна було закріплювати конкретну OLT, щоб в загальному списку ПОНізатора було видно тільки ті OLT, які закріплені за цією філією. Expand Теоретично? Напевне можливо. Якщо ви вивезете, переписування всього рендеру даних ПОНізатора та інтеграцію, біс зна якими підпорками в існуючу реалізацію філій. Хоча як на мене, дешевше та простіше було б взагалі то з нуля все переписати. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВхід
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас