-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By teranmag
Добрый день. Хочу спросить о возникшей проблеме, может кто сталкивался. Месяца два собрал комплект который состоит из 1го фазного DEYE 6k и 2 акб Deye SE-G5.1 Pro-B ! 2 месяца все работало без нареканий, пока в один прекрасный момент инвертор не выдал ошибку и не начал издавать писк на весь дом! Писк сопровождался ошибкой которая ругалась на низкий заряд батарей! путем длительных манипуляций я смог подключить 1 аккумулятор он взял заряд и инвертор работает с ним нормально! при включении второго аккумулятора начинает гореть красная кнопка Alarm , при подключении его к инвертору инвертор пишет No Battery ! Почитав кучу постов в интернете я сделал вывод что проблема в прошивки самих акб ( какая прошивка стоит на второй я не знаю , на первой стоит 2008)! Сделав загрузочную флешку FAT32 и скачав на нее последнюю прошивку ( при этом поместив ее в папку upgrade) я попытался прошить вторую батарею , результат на видео (с чем связаны помехи со звуком на видео я не знаю) ! Прошить пробовал несколько раз, результат всегда один ! У кого какие мысли есть по этому поводу? буду благодарен любой помощи!
video.mp4 -
By Jeckich
Доброго времени суток. Занимаемся производством LiFePO4 АКБ для своих потребностей (сами провайдеры) и на продажу.
Есть наличие на складе + изготовление под заказ. 5 лет гарантии на все АКБ + пожизненная техподдержка. Оптовикам и установщикам скидки.
https://light.prom.ua/
-
By Henleys
Всім привіт, придбав б\у упс BX650CI-RS по хорошій ціні, і вирішив придбати для нього нову батарею UGC 12V 9Ah.
Після цього вирішив провести калібровку і протестувати на працездатність. Софтом не зміг відкалібрувати його, тому вирішив його розрядити до повного виключення, і залишити на зарядці сутку.
Після такої маніпуляції, були проведено заміри і тест роботи від батареї:
1. Показники після механічного калібрування:
Напруга на батареї при підключеному ДБЖ до мережі: 14.17 В
Напруга на батареї при вимкненому ДБЖ: 13.49 В
2. Тест на ККД:
Вхідна потужність (від мережі): 230 Вт.
Вихідна потужність (на навантаження): 213 Вт.
ККД ДБЖ: 92.6%
3. Час роботи від батареї при навантаженні 213 Вт: 3 хвилини 15 секунд (До калібрування було 3 хвилини 5 секунд)
4. Напруга на батареї після повного вимкнення ДБЖ: 12.7 В
Подивившись інформацію в інтернеті і запитавши в чата ДЖПТ, я зрозумів, що час повинен бути мінімум 6хв.
Виникло таке питання, чи це низькоякісна батарея? Чи сам Упс погано відкалібрований і не просажує батарею до її мінімума?
Хотів би почути вашу думку, хто в цьому розбирається. Дякую!
-
By kotqq
Продам комплект MUST PV18-5248 PRO та акумулятор MUST LP16-48100 Black Gray 51.2В, 100 Аг, LiFePO4. Ціна 1500$
-
By rocker_ilko
Продам упси apc
Online UPS APC SURT6000XLiX547
ціна 600$
в наявності є кількість.
також в наявності є інші моделі.
-
Recommended Posts