Перейти до

WIFINS

Сitizens
  • Всього повідомлень

    407
  • Приєднався

  • Останній візит

  • Дней в лидерах

    2

Останнього разу WIFINS вигравав 1 вересня 2021

Публикации WIFINS были самыми популярными!

Репутація

41 Очень хороший

О WIFINS

  • Звание
    Оборотень

Посетители профиля

2 399 просмотров профиля
  1. WIFINS

    Picotel xPON ONU PU-X640

    А чому Ви просто не звернетесь до провайдера, поясните, що Ви хочете, можливо провайдер знайде для Вас рішення, яке Вас влаштує? В чому прикол перебирати ОНУ? Звісно, без фінансової зацікавленості провайдер не буде нічого робити, але кошти, які Ви тратите, перебираючи ОНУ краще віддати провайдеру, дешевше буде)))
  2. Из личного небольшого опыта))) Если нужно поставить опоры- можно поинтересоваться в РЕС. Там могут быть списанные опоры, которые под такие цели еще прослужат 100 лет. Сами покупали по нашему региону в несколькиъ РЕС. Причем это все официально. Цена вопроса 400-500 грн за бетонную опору. Вот доставка и установка- тут дорого. Зато оплатили, ресовцы сами привезли, забурились, установили. Если копать, у нас есть в селухе 2 абона, к которым нужно было от основной магистрали тянуться полтора км. При этом занять 2 фидера, оформить.... А с другой стороны 350 метров, но опор там нету(
  3. Можливо кому потрібно. Все обладнання 5 ГГц Mikrotik LHG --- наявність 5 штук по 750 грн/ шт Mikrotik Lite SQ ---- наявнысть 3 шт по 450 грн/ шт Mikrotik SXT LITE ---- багато)) по 450 грн/ шт Все обладнання з блоками живлення, без ремонтів, скинуті в заводські налагодження. Всі питання в ПП. Відправка новою поштою.
  4. WIFINS

    Продам Nanobeam M5 300

    Наразі по Бімам не актуально. Є деяка кількість Мікротік 5 ГГц (різні моделі) В разі зацікавленості пишіть в особисті повідомлення.
  5. Можна заюзати щось із MeanWell. Наприклад DRC-100A, тим більше вони наразі з'явились у постачальників.
  6. Куплю Nanobeam чи Powerbeam M2 в робочому стані, бажано не ремонтні. Nanobridge не цікавлять. Потрібно декілька штук. Пропозиції в особисті повідомленння. Дякую.
  7. Archer AX10 Так я і не написав, що тільки 4 години тримає та виключається. Можливо добу витримає (не знаю, не пробував) Написано, що в режимі відсутності електроенергії 4 години та 2 години з електроенергією ОНУ та роутер працює безперебійно.
  8. ЗА Пролайновське рішення. З акумулятором 9 АЧ ONU+роутер тримає в режимі 4 години без електроенергії потім зарядка 2 години.
  9. Куплю БУ гігові медіаконвертори під SFP з блоками живлення, в робочому стані. Потрібно 6 штук. Зв'язок через особисті повідомлення. Дякую
  10. Имеем 2 штуки таких. Уже 2 года полет нормальный. В одном из аппаратов был не большой косяк- перестал видеть волокна. Проблему нашли сами- на одном из разъемов был плохой контакт. Используются со средней интенсивностью при разных погодных условиях. Все ОК. Так что за свою цену нормальный аппарат (ИМХО) Удобно, что холдеры идут универсальными.
  11. Продам Nanobeam M5 300 в комплекті з блоком живлення. В наявності 10 комплектів. Всі антени не ремонтні і в робочому стані. Ціна за одиницю 850 грн. Хто забере всі- віддам по 800 грн за штуку.
  12. Этот пункт особо то никого не прикрывает. Эти картинки не сильно пришьеш при проверке. А вот разъяснения в письме со ссылкой на пункты законов- это уже кое что. Сегодня едва не занялись регистрацией РРО. Пока притормозили.
  13. Соррі Поправив Ну в принципе правильно. Или РРО.
×
×
  • Створити нове...