Jump to content

Что делать

Recommended Posts

Пробую почати монтувати сєть з нуля накупив обладнання пішов в міську раду за дозволом і там мені сказали що ніхто з таким питанням до них ще не звертався сказали чекати 2 місяці на рішення . А я вже зареєструвався як ФОП і плачу всі податки плачу оренду і фактично нічого не можу зробити. Можливо хтось стикався з подібною проблемою і знає якісь інші варіанти вирішення. Попередньо дякую

Пробую почати монтувати сєть з нуля накупив обладнання пішов в міську раду за дозволом і там мені сказали що ніхто з таким питанням до них ще не звертався сказали чекати 2 місяці на рішення . А я вже зареєструвався як ФОП і плачу всі податки плачу оренду і фактично нічого не можу зробити. Можливо хтось стикався з подібною проблемою і знає якісь інші варіанти вирішення. Попередньо дякую

Монтируй!!!!!!!!!!!!!

• 4 months later...

Делай свое дело, потом просто лень будет комуто это демонтировать, а тебе - так и подавно...))) ДЕЛАЙ!!! :))

Волков бояться...

Если хочешь правильно, то пусти рекламу, собери пакет заявок и с ними иди на прием. Мол вот, народ уже просто требует, а никого нет. Это должно помочь им (руководству) принять правильное решение. Еще лучше письменное обращение граждан, которые под ним подпишутся, о желании иметь у себя дома хороший не дорогой интернет...

з.ы.

если решил, то строиться начинай в любом случае.