lava 23 Опубликовано: 2011-04-12 17:33:58 Share Опубликовано: 2011-04-12 17:33:58 Хай! Планую побудувати тех.лінк на 5Ггц, але не знаю яке обладнання сертифіковане в Україні і щоб недороге (про Рапіру знаю). Хто що підскаже, всі ж мабудь мають такі лінки або бази на 5Ггц. Порадьте, що використовуєте для здачі бази і тех лінків в НКРЗ? Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
karter 0 Опубліковано: 2011-04-12 17:59:12 Share Опубліковано: 2011-04-12 17:59:12 Хай! Планую побудувати тех.лінк на 5Ггц, але не знаю яке обладнання сертифіковане в Україні і щоб недороге (про Рапіру знаю). Хто що підскаже, всі ж мабудь мають такі лінки або бази на 5Ггц. Порадьте, що використовуєте для здачі бази і тех лінків в НКРЗ? Звернись до Юнідати, там підкажуть яке обладняння сертифіковане в Україні. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
lava 23 Опубліковано: 2011-04-12 18:34:08 Автор Share Опубліковано: 2011-04-12 18:34:08 Хай! Планую побудувати тех.лінк на 5Ггц, але не знаю яке обладнання сертифіковане в Україні і щоб недороге (про Рапіру знаю). Хто що підскаже, всі ж мабудь мають такі лінки або бази на 5Ггц. Порадьте, що використовуєте для здачі бази і тех лінків в НКРЗ? Звернись до Юнідати, там підкажуть яке обладняння сертифіковане в Україні. Питав, є гарна залізяка, але треба ліцензія в 5Ггц обов'язково, на тех.лінк не катить. Кешу не вистачає на все і відразу. Коли розвернусь, планую взяти радвінчика 2000. Відписуємось жвавіше, в кого і що стоїть на тех ліках Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Alex_E 852 Опубліковано: 2011-04-12 19:11:16 Share Опубліковано: 2011-04-12 19:11:16 Хай! Планую побудувати тех.лінк на 5Ггц, але не знаю яке обладнання сертифіковане в Україні і щоб недороге (про Рапіру знаю). Хто що підскаже, всі ж мабудь мають такі лінки або бази на 5Ггц. Порадьте, що використовуєте для здачі бази і тех лінків в НКРЗ? Звернись до Юнідати, там підкажуть яке обладняння сертифіковане в Україні. Вам нужно искать любое сертифицированное оборудование на участок 5150-5250 МГц. Его кстати не так уж и много, но есть Питав, є гарна залізяка, але треба ліцензія в 5Ггц обов'язково, на тех.лінк не катить. Кешу не вистачає на все і відразу. Коли розвернусь, планую взяти радвінчика 2000. Відписуємось жвавіше, в кого і що стоїть на тех ліках Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВхід
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас