Перейти до

Комісія виносить на громадське обговорення Порядок ведення реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій


Рекомендованные сообщения

Комісія виносить на громадське обговорення Порядок ведення реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій

 

 

 

На засіданні 2 лютого НКРЗІ взяла за основу Порядок ведення реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій (далі – Порядок), розроблений відповідно до Закону України «Про телекомунікації» та на виконання Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо спрощення умов доступу на ринок телекомунікаційних послуг» від 05.07.2011 № 3566-VI.

 

Документ встановлює процедуру подання та розгляду заявочних документів на включення, внесення змін до реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій, містить перелік необхідних документів та визначає підстави для прийняття рішень про включення чи відмову щодо внесення змін до даного реєстру. До Порядку введено орієнтовний перелік видів діяльності у сфері телекомунікацій, які здійснюються операторами, провайдерами телекомунікацій (у тому числі за умови включення до реєстру та отримання відповідних ліцензій). Документ надасть можливість суб’єкту господарювання визначити статус (оператора або провайдера), у якому він буде включений до реєстру, та спростить процедуру доступу на ринок телекомунікаційних послуг.

 

Так, для включення до реєстру заявнику пропонується подати до НКРЗІ заяву за визначеною Комісією формою, надіслати електронну версію заяви та надати витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців. Рішення щодо включення заявника до реєстру Комісія приймає у строк, який не перевищує 10 робочих днів з дати реєстрації заяви, та повідомляє про це заявника у триденний термін.

 

Прийняття даного документу сприятиме прискоренню процедури отримання суб’єктами господарювання повідомлень про включення до реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій.

 

Порядок буде оприлюднено на офіційному сайті НКРЗІ для громадського обговорення.

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.

×
×
  • Створити нове...