Перейти до

Точка + Точка Wi-Fi 2.4ггц

ToreTTo

Рекомендованные сообщения

Всім привіт.

Маю роутер TL-WR741N v1, та точку доступу TL-WA801N v1

Роутер має на вході інет 100мб\сек

Точка в режимі універсального репітера.

Маю таку проблему, при підключенні ноутбука до точки доступу, швидкість не більше 15мб\сек.

Де треба ковиряти!? Не дуже сильно розбираюсь у вайвай мережах, хочу навчитись, буду дуже вдячний за любу допомогу.

Я не претендую на истину в последней инстанции, но максимум на что ты сможешь расчитывать в идеале 40-50 мбит/с. Начнни с того что выложи скрины настройки. выставь только N и полосу 40МГц. Дальше - режим репитера сжирает половину скорости. Я понял что ты организовал WiFi мост, а с увеличением расстояния скорость резко падает. Дай больше информации - будем думать.

Впринципі такау швидкість і видасть.

По-перше роутер сам по собі почне зарубувати швидкість. Щоб пережувати таку швидкість краще поставити РС.

По-друге вай-фай канал сам по собі буде зарізувати швидкість. При ідеальному сигналі і правильно налаштованих точці і роутері (N стандарт, 40 Мгц, і чистий канал) можна досягти 150 мбіт канальної швидкості - 40-50 мбіт реальної пропускної здатності.

І по-третє режим репітера ділить пропускну здатність приблизно на 3. От і виходить 15 мбіт реальних.

Тому спочатку настройте клієнтську точку в режимі клієнта і комп'ютер підключіть кабелем.

P.S. Адміни переведіть годинник на сервері.

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.

• Схожий контент

• Створити нове...