Перейти до

Лицензирование РЧР таки останется, это к диспуту с work_ems


Рекомендованные сообщения

Пишу специально именно в разделе ФЛЕЙМ, так как знаю, что придет злой троль и все обгадит:)

Ворк_эмс, кажется мы как то с тобой диспутировали на тему, останется или нет лицензии на РЧР и какие новые правки войдут в закон об РЧР.

Сегодня на одной из сесий рабочей группы по РЧР, работали по этим правкам.

Дык вот все останется прежним, произойдет просто помена понятий и таки гармонизация и приведение к более четким понятиям некоторых вопросов.

Например.

технічний висновок щодо експлуатації радіоелектронного засобу або випромінювального пристрою (далі – висновок щодо експлуатації) – документ, що підтверджує технічні параметри експлуатації заявленого радіоелектронного засобу або випромінювального пристрою у визначеному місці або районі застосування з визначеними технічними характеристиками, підготовлений в результаті певних технічних дій у порядку, встановленому національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації;

 

встановлення порядку отримання висновків щодо експлуатації та подовження терміну дії таких висновків;

 

У статті 30:

1) у частини другій:

у пункті 1 слова «дозволів на експлуатацію» замінити словами «присвоєнь радіочастот»;

 

«Стаття 42. Порядок отримання висновків щодо експлуатації

1. Висновки щодо експлуатації загальними користувачами заявленого радіоелектронного засобу або випромінювального пристрою видає УДЦР на платній основі в порядку, встановленому національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації.

2. Присвоєння радіочастот (смуг радіочастот) радіоелектронним засобам та випромінювальним пристроям загального користувача підтверджується шляхом внесення УДЦР відповідних відомостей в реєстр присвоєнь радіочастот. Разом з висновком щодо експлуатації УДЦР направляє заявнику виписку з реєстру присвоєнь радіочастот. Виписка видається в електронному вигляді, підписаному електронним цифровим підписом (за можливості отримання заявником) або в паперовому вигляді.

3. Виписка з реєстру присвоєнь радіочастот надається на кожний окремий радіоелектронний засіб або випромінювальний пристрій в кожному окремому регіоні відповідно до адміністративно-територіального устрою України.

4. Реєстр присвоєнь радіочастот у смугах радіочастот загального користування розміщується на веб-сайті УДЦР.

 

 

Да таки на большую часть видов деятельноси лицензии скажем так уберут, заменят на реестрацию, но на РЧР Лицензии оставят.

Ну а так просто игра слов.

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.

×
×
  • Створити нове...