Перейти до

Парят сетрификаты - забудьте!


Рекомендованные сообщения

http://finance.obozr...idpovidnist.htm

 

НАРОДНІ ОБРАНЦІ ПРОГОЛОСУВАЛИ ЗА СКАСУВАННЯ ДЕКЛАРАЦІЇ ПРО ВІДПОВІДНІСТЬ

 

Законопроект, спрямований на запобігання невиправданим додатковим витратам часу і коштів виробниками на реєстрацію декларацій під час введення продукції в обіг, знайшов необхідну підтримку в депутатів і був прийнятий в цілому. Про це повідомляє прес-служба Держпідприємництва.

Аналогічні закони вже неодноразово вносились Урядом до Парламенту, але не набирали необхідної кількості голосів.

Раніше, Голова Держпідприємництва Михайло Бродський зазначав: "У Європі така реєстрація вже давно скасована. І Україна повинна її скасувати, відповідно до зобов'язань, взятих при вступі до СОТ. Сьогодні процес реєстрації призводить до невиправданих витрат часу і коштів для бізнесу".

Цей акт гармонізує Закон України "Про стандарти, технічні регламенти та процедури оцінки відповідності" із законодавством Європейського Союзу.

"Закон позитивно вплине на ведення бізнесу в Україні і дасть можливість нашій державі займати вищу сходинку в рейтингу "Doing Business" - коментує голова служби.

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Хто читав повністю, відмінили лише декларацію, чи і сертифікацію?

Є декларація відповідності, на основі якої складається сертифікат відповідності. Це я до того, що в нашій країні усе може бути :)

 

 

підтвердження відповідності - видача документа (декларація про відповідність або сертифікат відповідності) на основі рішення, яке приймається після проведення відповідних (необхідних) процедур оцінки відповідності, що довели виконання встановлених вимог;

 

декларація про відповідність - документально оформлена в установленому порядку заява виробника, де дається гарантія відповідності продукції вимогам, встановленим законодавством;

 

сертифікат відповідності - документ, який підтверджує, що продукція, системи якості, системи управління якістю, системи

екологічного управління, персонал відповідає встановленим вимогам конкретного стандарту чи іншого нормативного документа, визначеного законодавством

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.

×
×
  • Створити нове...