Перейти до

andryas

Сitizens
  • Всього повідомлень

    3 722
  • Приєднався

  • Останній візит

  • Дней в лидерах

    76

Останнього разу andryas вигравав 9 жовтня 2021

Публикации andryas были самыми популярными!

Репутація

1 058 Очень хороший

О andryas

  • Звание
    Дьявол

Информация

  • Пол
    Мужчина

Посетители профиля

8 724 просмотра профиля
  1. andryas

    В кого більше ? Дублікати маків ОНУ

    Є кілька сотень e0:67:b3, але їх дублікатів нема. В цілому, у мережі є дублікати, але у інших брендів.
  2. ТС: У вас інженери, здатні виконувати роботи високої складності, проектувати та оптимізувати мережі, ще й кабелі тягають?
  3. Так, але DHCP Snooping та OPT82, зазвичай, йдуть "в одному флаконі".
  4. Архітектури бувають різні, OPT82 дозволяє зручно і універсально ідентифікувати клієнта на свічі чи OLT, до якого він підключений.
  5. При значній кількості клієнтів на голові (250+), при спробі масового отримання IP (наприклад, пропадала електрика у клієнтів) голова рандомно припиняє транслювати dhcp відповіді від клієнтів. Прошивки, старші за V1.6.0_220803 мають таку проблему, щодо наступних, то усіх я не перевіряв, але на лютневій від цього року проблема теж була виявлена.
  6. Проблем не було з Firmware version : V1.6.0_220803 BuildDate: Wed, 03 Aug 2022 23:17:47 +0800 Усі старіші версії та новіша версія від лютого 2023 мають проблеми з DHCP
  7. Думаю, що ціна кратно завищена. І так, це для свинцево-кислотних АКБ, причім для малоюзабельної їх комбінації.
  8. Не існує гелевих автомобільних. Правда, існують гелеві тяглові. Взагалі, малоймовірно, гелевий практично не виділяє водню, горіти та вибухати там, по суті, нема чому.
  9. Це потенційно - кілька кубометрів водню
  10. Свинцевий заливний може вибухнути, але цей вибух, зазвичай, може лише розірвати корпус і забризкати кімнату кислотою. Для руйнувань подібних масштабів, у квартирі має накопичитися як мінімум 5-10 кубометрів чистого водню, для чого потрібно одномоментно розкласти електролізом 5-10 мл води, що малоймовірно. Але ефекту, все ж, цілком можна досягти, перезаряджаючи акумулятори у малому герметичному об'ємі, типу кладової або шафи. Але є кілька літрів, розведеної водою, сірчаної кислоти.
  11. andryas

    Выбор ОЛТ для маленькой сети

    Так шукай б.у, може хто оновився до багатопортової.
  12. Роскомнадзор составил протокол об административном нарушении на радиостанцию "Эхо Москвы" за выход в эфир программы об украинской культуре. Регулятор посчитал, что она выходит на украинском языке, и усмотрел в этом нарушение условий лицензии на выпуск СМИ.
  13. andryas

    Cisco Новой почты.

    Читаю і офігіваю.
  14. У такому випадку це оренда траверси а не опори. У договорі оренда опори чи траверси?
×
×
  • Створити нове...