Jump to content

EcoLight М-ДС і ОКАДт-ДД

Recommended Posts

Хто пробував, підкажіть... на скліьки я знаю, т мінус ОКАДт тільки в тому що він плоский і має більший опір вітру... а волокна ті ж японські і Одеса виробник...

мінус ОКАДт тільки в тому що він плоский і має більший опір вітру

это не существенно, обычный подвесной на проволоке типа восьмерка имеет куда большее сопротивление ветру. основное отличие - в плоском стеклопрутки большего диаметра. с одной стороны это хорошо, кабель прочнее, а с другой кабель получается жестче и при монтаже неудобно

Ну, а вообще проблемы с кабелем EcoLight М-ДС или С-ДС есть? Так, как кабель выпускается относительно не давно, то интересует вопросы повреждения стекло прутков в кабеле при монтаже?

В ОКАДт-ДД слышал про утягивание волокон, кто то может это подтвердить?

Edited by Apelsin

щупал ОКАДт-Д прутик ломаются почти в самом конце когда сгибаешь..... тоесть столб в диаметре 20 см обогнет нормально....

скоро сам буду брать

Причем тут телеком зашол на улицу сделал поворот в 90 гр и пошол дальше по улице....

ну да, как-то так и сделано.

а на другой стороны улицы обмотано вокруг дерева.

я как нить сфоткаю.

штук 5-7 прппм-ов.

ну да, как-то так и сделано.

а на другой стороны улицы обмотано вокруг дерева.

я как нить сфоткаю.

штук 5-7 прппм-ов.

это все фигня, ща фотку залью!

post-2267-0-89859900-1352319219_thumb.jpg

короче ввод со столба через этот "столб" в дом в частном секторе. недавно вводы меняли и старые провода заменили на сип :)

кстати, недавно видел пионернет с обмотанной вокруг столбов внутренней белой UTP. жаль нечем было зафоткать :(

теж таке бачив, біла вита пара засунута у вуха опори, за які її краном підіймають

і так вже 2 роки працює...

• 3 months later...

Підсумок такий: на Еколайт не жаліється ніхто, на ОКАДт-Д мало, але є негативні відгуки...

я думаю, що ОКАДт-Д 2.7 кН повинен відповідати розтягу 180 метрів, але 1 і 1.5кН не думаю, що призначений на той розтяг, який заявлений!

ТКО час від часу бракований і максимальний проліт, який можна проектувати - це 60 метрів, а це мало

Южкабель... це окрема історія

недавно прислали мені 300 метрів на тест, я відрізав кусок 50 метрів, до абона кидали... то з нього вилізли з обох нових кінців і туба і нитки і несучий пруток, якщо оболонка розрахована на "сезонну міграцію, а всередині робиться такий брєд... то уявляю скільки його треба буде переварювати

Edited by Кузьменко.

економісти....беріть вісімку, варіть самі крючки, сталькою на крюк і буде вам щастя...а то страсті ужасті )

економісти....беріть вісімку, варіть самі крючки, сталькою на крюк і буде вам щастя...а то страсті ужасті )

РЕМ дозволяє тільки діелектрик підвішувати на їх опорах

Edited by Кузьменко.
  • 4 weeks later...

ОКАДт кабло нормальное, у меня магситрали им проложены и пока тфу тфу тфу все ок (волокна не гуляют). Тяжело им разве что красивый бублик на столбе сделать, а также все фобы и муфты под круглые вводы, а он плоский ну это всеравно не проблема. Вот на днях возьму очередную партию.