Перейти до

Ethernet

Рекомендованные сообщения

Возможно ли удлиннить один сегмент сети на 500 метров если через каждые 80-90 метров ставить свитч?

Див тут: http://local.com.ua/forum/index.php?act=Search там усе написано :loop:

Я нормально спросил, впадлу ответить? ЕСли бы я знал, я не спрашивал бы! ТАк как, возможно?

Шановний abv-mobile я також багато чого ще не знаю, але я знаю одну істину - якщо хочеш вміти/знати якнайбільше (а усе знати неможливо), то треба спочатку навчитись вчитися (перепрошую за тафтологію). Знання - це кількість засвоєної інформації, а інформацію треба вміти знаходити. Якщо якесь питання виникло у Вас, то, напевно, воно вже виникало і у інших. Якщо воно виникало у інших, значить дана інформація вже має місце на цьому форумі чи будь-де інде в Інтернеті. Тому і посилання на сторінку пошуку у форумі я дав цілком виправдано, так як тема ця обговорювалась чи мало.

Можу дати ще одне посилання на велечезне джерело інформації: www.google.com

Ну добре, відповім більш інформативніше: -"можно... но не нужно".

Вот с этого и надо было начинать! Если бы невозможно было - зачем бы я тратил время/деньги на поиски неакктуальной для меня информации?

Возможно ли удлиннить один сегмент сети на 500 метров если через каждые 80-90 метров ставить свитч?

Можно, Артемка, можно.......либо кидай "полевик" и попробуй выжать линк на 10 мбит, либо кидай оптику и юзай 1 Гбит;)а для твоего "бабруйска" будет рулить WiFi

через каждые 80-90 метров ставить свитч?

а свитчи можно и через 100-120 метров если экранированая;)

А, взагалі-то, хоч якісь ТУ нашкрябай, а то важко щось рекомендувати, не знаючи в яких умовах має висіти кабель (по стовбам, домам, деревам :-)), на ті свічі, що хочеш кожних 80-90м ліпити будеш когось підключати, яка швидкість потрібна і т.д.

За стандартних штатних умов, можу передбачити які тобі варіанти підкажуть (посортовано по мірі дурості):

5. Свічі кожних 90-120м на UTP/FTP/STP... (лінки світитимуться, як сотки, а в реальності... :tongue: )

4. Радіо (буш мати до 54 Мб)

3. П296/270 з одною свічкою посередені (на 500м наврядчи витягне, принаймі 10ку)

2. Оптика по стовбам/будинкам (маєш законний гігабіт)

1. Оптика по колодязям (цей же гіг)

Пункти 1-4 можеш розглядати, в залежності від умов/фінансів, а про 5й забудь зараз, або про нього весь час тобі будуть нагадувати користувачі, та щей посеред ночі. Яб вибрав між п.1 і п.2.

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.

• Створити нове...