-
Зараз на сторінці 0 користувачів
Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.
-
Схожий контент
-
Від dead
Пройшло майже 5 років як я випустив редактор ВОЛЗ. І накінець він окупився) Тепер я, щоб не пропадати добру, вирішив зробити його опенсорсним! Тримайте:
https://github.com/ef-end-y/freeoptic
Описан запуск в докері, всього 3 команди і все працює з коробки. Звичайно, ви можете налаштувати собі сервачок - команд там мінумім, можете подивитися в докерфайлі
Обмежань немає. Це повноцінний редактор, який я продавав за XXXX$. Там дуже багато фіч, навіть я не всі пам'ятаю. Я видалив всього одну фічу: експорт-імпорт схеми у json - це зовсім неважлива і маленька фіча, бо у вас є доступ до вашої же бази. Да. Ніяких шпіонських фіч. Все на вашому сервері. Опенсорс - можете змінювати і дороблювати. Написано на perl і можна сказани, що на основі фреймворку мого білінгу NoDeny. Я максимально вичистив все зайве, але веб-двигун залишився. Так що, звичайно у деяких може бути нерозуміння того, чому 15 років.
Фічу експорту-імпорту видалив щоб формально я міг продати версію, яка хоч чимось відрізняється він фрі) Я вхерачив в цей проєкт значну частину життя і маю право іноді отримувати за нього гроші.
Щоб нагодати, що може проєк, викладую відос, який озвучила моя дружина. Це давній відос, після нього з'явилося багато фіч
-
Від Євгеній GT
Доброго дня.
Куплю нові модулі TM Gigalight:
- Оптичний модуль SFP Gigalight GPB-3524S-L2CD 1,25G TX1310nm 20 km SC with DDMI - 1 шт.
- Оптичний модуль SFP Gigalight GPB-5324S-L2CD 1,25G TX1550nm 20 km SC with DDMI - 6 шт.
Інші бренди не пропонувати.
Дякую.
-
Від Aлександр
RUGGEDCOM RMC — это промышленно закаленный оптоволоконный медиаконвертер, специально разработанный для работы в суровых условиях, например, на подстанциях электроснабжения и в заводских цехах. различные типы оптоволокна Монтаж на DIN-рейке является стандартным HI = 88–300 В постоянного тока или 85–264 В переменного тока XX = без источника питания 2 TXFXSM = SM 1300 нм, 15 км SFF LC от 1x 100TX до 1x 100FX XX = нет XX = нет Производственная модификация
В наличии 2 шт. Новое в коробках
Цена 40 000 грн. за 1шт
тел. 068-063 03 83
-
Від Aлександр
Промышленный конвертер PTC-101-S-LC-HV
Ethernet 10/100BaseTX в 100BaseFX (одномодовое оптоволокно, разъем LC), источник питания 88~300 VDC или 85~264 VAC, сертификаты IEC 61850-3 и EN 50155, -40...+85С
В наличии 2 шт. Новое в коробках
Цена 15 000 грн. за 1шт
тел. 068 063 03 83
-
Від vavilonua
Продам SFP модули 1310 1550 разнобой БУ
за пару 100 Мб , 70 грн
за пару 1000 Мб 150 грн
-
Рекомендованные сообщения
Правила раздела Торговля.
Для удобства был создан раздел оборудования на сайте.
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВхід
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас