Wazap 9 Опубліковано: 2014-04-05 19:55:27 Share Опубліковано: 2014-04-05 19:55:27 Хотите официально паспорт код свидетельство регистрации и т.д. покупайте в магазине, так будет наверно прпвильнее и безопаснее для Вас. Не каждый даже адекватный продавец будет давать такие данные. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
EuroNet 9 Опубліковано: 2014-04-05 19:58:49 Share Опубліковано: 2014-04-05 19:58:49 да в любом случае найдут, зацепок очень много, если конечно захотят искать ну так, до цих пір працював з нормальними людьми, а тут шось мене черт дергнув, короче попандос, завтра будем писати телегу може шось да получиться, мені самому вже стало цікаво чи шось з цего вийде, будем посмотреть Думаю скоріше за все з цього нічого не получить.ТС а ви хоч знаєте звідки він? может даже с вашего города я не з самої іршави.я з с.Лоза, обіздна Іршави) я незрозумів ви можете чимсь допомогти? до чого ви сказали шо ВИ не з Іршави? так этот господин тоже есть в теме Черный список ВОТ мене добавили в чорний список із-за IPCOM,а про Іршаву я сказав що не з іршави бо костя написав.що він можливо з мого міста. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
EuroNet 9 Опубліковано: 2014-04-05 20:00:15 Share Опубліковано: 2014-04-05 20:00:15 SFP SHOP он же Markus26 он же EuroNet красавчик Підтверждення у тебе є? ти що туй гониш? ти в цьому впевнений? мене добавили в чс не позад локал.com.ua а із-за IPCOM. І це не значіть що якщо когось кинули то це я Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Wazap 9 Опубліковано: 2014-04-05 20:05:27 Share Опубліковано: 2014-04-05 20:05:27 SFP SHOP он же Markus26 он же EuroNet красавчик Підтверждення у тебе є? ти що туй гониш? ти в цьому впевнений? мене добавили в чс не позад локал.com.ua а із-за IPCOM. І це не значіть що якщо когось кинули то це яСмотрите выше моего поста. А насчёт того что я написал так это не утверждение это сарказм Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Ubiquiti Networks 1 Опубліковано: 2014-04-05 20:07:38 Share Опубліковано: 2014-04-05 20:07:38 Хотите официально паспорт код свидетельство регистрации и т.д. покупайте в магазине, так будет наверно прпвильнее и безопаснее для Вас. Не каждый даже адекватный продавец будет давать такие данные. Вы посты внимательно читаете в этой теме....какой паспорт, какая регистрация, что Вы бред тут несёте...., был звон, а х.з. где он! Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Wazap 9 Опубліковано: 2014-04-05 20:11:57 Share Опубліковано: 2014-04-05 20:11:57 для адміністрації я так вважаю пора задуматись над конкретнішою авторизацією гілки ТОРГІВЛЯ, я вважаю навіть брати якісь кошти за таку роботу, наприклад по типу allegro.pl, вони висилають після реєстрації у них на сервісі вам додому код з активацією свого екаунта, це саме нормальне підтверження знаходження того чи іншого клієнта, а для валідації особи висилати паспортні дані, я розумію що це просто форум але мені здається з такою кількістю користувачів адміністрація зможе непогано заробити і заодно зробити велику допомогу і користь для своїх користувачів. Сделайте два раздела торговли. Один общий, то есть для всех непроверенных продаванов. Второй для тех кто постоянно торгует и заинтересован чтобы с ним работали. И высылать какие то документы, то бишь проверка по карте, паспорту ... тут уж думать нужно. PS: Тем с разводилами чем дальше тем больше, печально, но факт Хотите официально паспорт код свидетельство регистрации и т.д. покупайте в магазине, так будет наверно прпвильнее и безопаснее для Вас. Не каждый даже адекватный продавец будет давать такие данные. Вы посты внимательно читаете в этой теме....какой паспорт, какая регистрация, что Вы бред тут несёте...., был звон, а х.з. где он! не стоит все воспринимать на свой счет нервничать и брызгать слюной, это лишнее, расслабтесь. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
EuroNet 9 Опубліковано: 2014-04-05 20:16:34 Share Опубліковано: 2014-04-05 20:16:34 SFP SHOP он же Markus26 он же EuroNet красавчик Підтверждення у тебе є? ти що туй гониш? ти в цьому впевнений? мене добавили в чс не позад локал.com.ua а із-за IPCOM. І це не значіть що якщо когось кинули то це яСмотрите выше моего поста. А насчёт того что я написал так это не утверждение это сарказм вибачаюсь звичайно ж але коли немає ніякого підтверження неможно робити виводи ніякі.Просто бляха обідно туй айпі ком відправляє бокси забуває виставити наложку.я забераю посилку.і мене в чс а іще і тепер Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Wazap 9 Опубліковано: 2014-04-05 20:28:52 Share Опубліковано: 2014-04-05 20:28:52 валерьяночки попейте успокаивает Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sub-Zero 75 Опубліковано: 2014-04-05 20:29:12 Share Опубліковано: 2014-04-05 20:29:12 (відредаговано) не стоит все воспринимать на свой счет нервничать и брызгать слюной, это лишнее, расслабтесь. Это Макеевка) Махвия) Не обращайте внимание) А по теме пишите заявление - обычно такие клоуны допускают ошибки и могут найти! Відредаговано 2014-04-05 20:29:56 Jecky Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Wazap 9 Опубліковано: 2014-04-05 20:31:23 Share Опубліковано: 2014-04-05 20:31:23 Это Макеевка) Махвия) Не обращайте внимание) Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
alexmanager 0 Опубліковано: 2014-04-06 04:51:14 Share Опубліковано: 2014-04-06 04:51:14 C нас тоже предоплату 30% просил. Но не купились Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
bobasyk 2 Опубліковано: 2014-04-06 11:00:48 Автор Share Опубліковано: 2014-04-06 11:00:48 (відредаговано) Хотите официально паспорт код свидетельство регистрации и т.д. покупайте в магазине, так будет наверно прпвильнее и безопаснее для Вас. Не каждый даже адекватный продавец будет давать такие данные. а чом би і ні, мені по.. якшо я нігде не мучо нічого то чого мені боятися, бояться офіціальності тільки ті хто мутять якусь х#$...ю, я рахую як мінімум має бути привязка тих людей які продають до Фейсбук, ВК, Однокл і тд. підтвержена пасп даними, тоді одразу всі хто бажають наживитися будуть гуляти ліском, просто я думаю шо форуму тим більше такому вузько направленому потрібно задуматись над безпекою своїх форумчан, ладно сьогодні я попав завтра можете і Ви попастися і неврятують вас ні Нал платіж нічого, тільки конкретні рухи Адміністрації по відсіюванню всьакої блядо..и зробить торгівлю на цему ресурсі безпечнішою. Ось такі мої думки а ви робіть висновки самі, і розказувати мені шо я жую соплі і шо без ЛОХА жизнь плоха НеХ. Відредаговано 2014-04-06 11:08:26 bobasyk Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
EuroNet 9 Опубліковано: 2014-04-06 11:29:13 Share Опубліковано: 2014-04-06 11:29:13 Хотите официально паспорт код свидетельство регистрации и т.д. покупайте в магазине, так будет наверно прпвильнее и безопаснее для Вас. Не каждый даже адекватный продавец будет давать такие данные. а чом би і ні, мені по.. якшо я нігде не мучо нічого то чого мені боятися, бояться офіціальності тільки ті хто мутять якусь х#$...ю, я рахую як мінімум має бути привязка тих людей які продають до Фейсбук, ВК, Однокл і тд. підтвержена пасп даними, тоді одразу всі хто бажають наживитися будуть гуляти ліском, просто я думаю шо форуму тим більше такому вузько направленому потрібно задуматись над безпекою своїх форумчан, ладно сьогодні я попав завтра можете і Ви попастися і неврятують вас ні Нал платіж нічого, тільки конкретні рухи Адміністрації по відсіюванню всьакої блядо..и зробить торгівлю на цему ресурсі безпечнішою. Ось такі мої думки а ви робіть висновки самі, і розказувати мені шо я жую соплі і шо без ЛОХА жизнь плоха НеХ. та то нічого не дає привязка до вк і до остальних соц мереж там зарегати коштує 10 грн стартовий пакет і 2 хв ввести будь які дань.як на мене то глупо.а на рахунок паспорт або хочаби письмо з активацією які висилає allegro group то непогано булоби.= Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
bobasyk 2 Опубліковано: 2014-04-06 11:42:46 Автор Share Опубліковано: 2014-04-06 11:42:46 Хотите официально паспорт код свидетельство регистрации и т.д. покупайте в магазине, так будет наверно прпвильнее и безопаснее для Вас. Не каждый даже адекватный продавец будет давать такие данные. а чом би і ні, мені по.. якшо я нігде не мучо нічого то чого мені боятися, бояться офіціальності тільки ті хто мутять якусь х#$...ю, я рахую як мінімум має бути привязка тих людей які продають до Фейсбук, ВК, Однокл і тд. підтвержена пасп даними, тоді одразу всі хто бажають наживитися будуть гуляти ліском, просто я думаю шо форуму тим більше такому вузько направленому потрібно задуматись над безпекою своїх форумчан, ладно сьогодні я попав завтра можете і Ви попастися і неврятують вас ні Нал платіж нічого, тільки конкретні рухи Адміністрації по відсіюванню всьакої блядо..и зробить торгівлю на цему ресурсі безпечнішою. Ось такі мої думки а ви робіть висновки самі, і розказувати мені шо я жую соплі і шо без ЛОХА жизнь плоха НеХ. та то нічого не дає привязка до вк і до остальних соц мереж там зарегати коштує 10 грн стартовий пакет і 2 хв ввести будь які дань.як на мене то глупо.а на рахунок паспорт або хочаби письмо з активацією які висилає allegro group то непогано булоби.= я тільки для прикладу сказав Адмін має знати більше за мене які є технології аутентифікації користувача, але я рахую чим бистріше цке зробити тим краще буде для форума, за рахунок таких впроваджень збільшиться кілкість користувачів ОДНОЗНАЧНО Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
bobasyk 2 Опубліковано: 2014-04-06 11:44:10 Автор Share Опубліковано: 2014-04-06 11:44:10 (відредаговано) я думаю для тих хто тут продає вже довгий час, потратити на поштовий лист якихось 10 грн. не буде великою накладкою, наоборот ця процедура добавить рейтинг і довіру до продавців. Відредаговано 2014-04-06 11:46:08 bobasyk Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
EuroNet 9 Опубліковано: 2014-04-06 11:45:27 Share Опубліковано: 2014-04-06 11:45:27 Хотите официально паспорт код свидетельство регистрации и т.д. покупайте в магазине, так будет наверно прпвильнее и безопаснее для Вас. Не каждый даже адекватный продавец будет давать такие данные. а чом би і ні, мені по.. якшо я нігде не мучо нічого то чого мені боятися, бояться офіціальності тільки ті хто мутять якусь х#$...ю, я рахую як мінімум має бути привязка тих людей які продають до Фейсбук, ВК, Однокл і тд. підтвержена пасп даними, тоді одразу всі хто бажають наживитися будуть гуляти ліском, просто я думаю шо форуму тим більше такому вузько направленому потрібно задуматись над безпекою своїх форумчан, ладно сьогодні я попав завтра можете і Ви попастися і неврятують вас ні Нал платіж нічого, тільки конкретні рухи Адміністрації по відсіюванню всьакої блядо..и зробить торгівлю на цему ресурсі безпечнішою. Ось такі мої думки а ви робіть висновки самі, і розказувати мені шо я жую соплі і шо без ЛОХА жизнь плоха НеХ. та то нічого не дає привязка до вк і до остальних соц мереж там зарегати коштує 10 грн стартовий пакет і 2 хв ввести будь які дань.як на мене то глупо.а на рахунок паспорт або хочаби письмо з активацією які висилає allegro group то непогано булоби.= я тільки для прикладу сказав Адмін має знати більше за мене які є технології аутентифікації користувача, але я рахую чим бистріше цке зробити тим краще буде для форума, за рахунок таких впроваджень збільшиться кілкість користувачів ОДНОЗНАЧНО а я вам рекомендую предоплату більше не давати.я на форумі предоплату даю користувачу www так як від цього замовляв багато раз)) Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
bobasyk 2 Опубліковано: 2014-04-06 11:56:34 Автор Share Опубліковано: 2014-04-06 11:56:34 (відредаговано) да ладно WWW, а завтра чи після завтра у WWW шось сталося і він рішив вас кинути після того як ви зробили передоплату, ви нерозумієте шо я ПРОПОНУЮ, з такою структурою тут ніхто нівчому неможе бути впевненим, любий завтра або ви або я можу когось кинути або наоборот і ніхто нічого не докаже ось і все. А страх перед законом буде всіх ставити на місце, Правильно. Відредаговано 2014-04-06 12:00:03 bobasyk Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
bobasyk 2 Опубліковано: 2014-04-06 11:58:43 Автор Share Опубліковано: 2014-04-06 11:58:43 я так зрозумів потрібно створювати нову тему з голосуванням і пропозиціями, тоді може адміністрація зацікавиться, тільки підкажіть де її створити Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
bobasyk 2 Опубліковано: 2014-04-06 12:02:24 Автор Share Опубліковано: 2014-04-06 12:02:24 впринципі local.com.ua єдиний ресурс по СЕТЯМ в україні де є все і реклама і інформація і Закон і ТОРГІВЛЯ такшо мені здається пора форуму переходити на інший рівень Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
KaYot 3 707 Опубліковано: 2014-04-06 13:08:54 Share Опубліковано: 2014-04-06 13:08:54 Ваше предложение - очередной бред. Какие паспорта, какие привязки к соцсетям?? Соцсетями нормальные люди не пользуются. С паспортом к админу домой приходить, или достаточно ксерокопии бомжа? Форум никому ничем не обязан, не давайте предоплату недавно зарегистрированным продавцам без рейтинга и будет вам счастье. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Wazap 9 Опубліковано: 2014-04-06 13:57:54 Share Опубліковано: 2014-04-06 13:57:54 Ваше предложение - очередной бред. Какие паспорта, какие привязки к соцсетям?? Соцсетями нормальные люди не пользуются. С паспортом к админу домой приходить, или достаточно ксерокопии бомжа? Форум никому ничем не обязан, не давайте предоплату недавно зарегистрированным продавцам без рейтинга и будет вам счастье. +1 Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
bobasyk 2 Опубліковано: 2014-04-06 14:47:21 Автор Share Опубліковано: 2014-04-06 14:47:21 Ваше предложение - очередной бред. Какие паспорта, какие привязки к соцсетям?? Соцсетями нормальные люди не пользуются. С паспортом к админу домой приходить, или достаточно ксерокопии бомжа? Форум никому ничем не обязан, не давайте предоплату недавно зарегистрированным продавцам без рейтинга и будет вам счастье. может и так, если все что я выше написал это БРЕД, тогда кидалово здесь никогда не утихнет, и мы все с нетерпением будем ждать кто следующий. я думаю придумать схему авторизации можно, если эта идея интересна для всех то я думаю совместными усилиями можно придумать много чего. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
УмникХреновъ 667 Опубліковано: 2014-04-06 16:45:12 Share Опубліковано: 2014-04-06 16:45:12 Кидалово не утихнет до тех пор, пока вы будете дарить деньги кидалам. Как только перестанете - исчезнет само. Есть десяток мест, где можно купить железки без напряга. Вы предпочли сэкономить, а виновата администрация. Копию паспорта не попросила. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
bobasyk 2 Опубліковано: 2014-04-06 18:47:24 Автор Share Опубліковано: 2014-04-06 18:47:24 Кидалово не утихнет до тех пор, пока вы будете дарить деньги кидалам. Как только перестанете - исчезнет само. Есть десяток мест, где можно купить железки без напряга. Вы предпочли сэкономить, а виновата администрация. Копию паспорта не попросила. да я виноват однозначно, и я от администрации ничего не требую, только предлагаю, и мое предложение я высказал выше. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sokol33 54 Опубліковано: 2014-04-06 19:02:11 Share Опубліковано: 2014-04-06 19:02:11 нефиг вестись... Максимальная предоплата это 50 грн. Сами виноваты... Как говорится "без лоха и жизнь плоха". В следующий раз будете думать перед тем как заплатить... Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Правила раздела Торговля.
Для удобства был создан раздел оборудования на сайте.
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВхід
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас