Jump to content

Recommended Posts

Posted

Знаю що моє питання не по темі форуму, але так як тут багато знатоків FreeBSD, то хтось шось може порадить...

є девайс USBTemper ugen3.3: <TEMPer1V1.1 RDing> at usbus3, cfg=0 md=HOST spd=LOW (1.5Mbps) pwr=ON (100mA)

як прочитати з нього температуру в серверній? Гуглю уже майже тиждень і без толку, єдине що на гуглив шо для BSD систем є драйвер uthum.c

Як прикрутити цей драйвер під FreeBSD 9.2x64 , і чи взагалі це можливо на системі з Ubilling?

Раніше цей девайс висів в мене на UBUNTU і дето в неті був найшов скомпілений файл pcsensor , через який і отримував значення температури, но після оптимізації серверів, виходить що цей UBUNTU-сервачок, зараз потрібно тіки для отримання температури, хотів би його виключити, тим самим позбутися одного джерела споживання електрики, яка не дешева )))

Posted

Яким боком тут юбілінг? По ідеї через Linux Binary Compatibility мав би бінарник лінуксовий працювати.

Posted

По ідеї через Linux Binary Compatibility мав би бінарник лінуксовий працювати - це як запустити цей pcsensor з фряхи ????

Posted

В freebsd є пристойний handbook (для тих, кого гугл навічно забанив).

Posted

Ок спасибі за те шо тицьнули пальцем де шукати, вже курю хандбук, але чи підключення linux_enable="YES" не повпливає на роботу убілінг???

Posted (edited)

Шось ніяк в мене з цим USBTemperом не получається, лінуксовий бінарник не паше (вже всі можливі бібліотеки підкинув) думаю зробити по такій статті http://www.unix.ck.ua/content/monitoring-temperatury-s-pomoshchyu-rrdtool, але після свят, як щось получиться то відпишусь

Edited by chinhis