Перейти до

Рекомендованные сообщения

Опубликовано:

Знаю що моє питання не по темі форуму, але так як тут багато знатоків FreeBSD, то хтось шось може порадить...

є девайс USBTemper ugen3.3: <TEMPer1V1.1 RDing> at usbus3, cfg=0 md=HOST spd=LOW (1.5Mbps) pwr=ON (100mA)

як прочитати з нього температуру в серверній? Гуглю уже майже тиждень і без толку, єдине що на гуглив шо для BSD систем є драйвер uthum.c

Як прикрутити цей драйвер під FreeBSD 9.2x64 , і чи взагалі це можливо на системі з Ubilling?

Раніше цей девайс висів в мене на UBUNTU і дето в неті був найшов скомпілений файл pcsensor , через який і отримував значення температури, но після оптимізації серверів, виходить що цей UBUNTU-сервачок, зараз потрібно тіки для отримання температури, хотів би його виключити, тим самим позбутися одного джерела споживання електрики, яка не дешева )))

Опубліковано:

Ок спасибі за те шо тицьнули пальцем де шукати, вже курю хандбук, але чи підключення linux_enable="YES" не повпливає на роботу убілінг???

Опубліковано: (відредаговано)

Шось ніяк в мене з цим USBTemperом не получається, лінуксовий бінарник не паше (вже всі можливі бібліотеки підкинув) думаю зробити по такій статті http://www.unix.ck.ua/content/monitoring-temperatury-s-pomoshchyu-rrdtool, але після свят, як щось получиться то відпишусь

Відредаговано chinhis

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Створити нове...