Перейти до

Рекомендованные сообщения

Опубліковано:

Крім тих хто замовив брідж появилося ще 5 шт. Фото зможу викласти в середу. Можу вислати новою почтою наложеним платежем.  Всі 5 шт продам за   2900грн.

Опубліковано: (відредаговано)

Всім кому пообіцяв сьогодні висилаю. В залишку ще 6 шт Ціна за всі  3480грн.. Бріджі і ПОЕ адаптори всі перевірені. Якщо щось нетак готовий обміняти на інший доставка за мій рахунок.

post-16474-0-22001700-1398255710_thumb.jpg

post-16474-0-86080600-1398255730_thumb.jpg

post-16474-0-00484500-1398255751_thumb.jpg

Відредаговано miwania-1985

Робимо замовлення, через тиждень прихід 20шт бріджів ціна попередня 600грн за шт.  3 шт і більше по 580грн за шт.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...
Опубліковано:

Появилися бріджі 100шт. Ціна 770грн  :facepalm: . За ціну прошу не ругати сильно. Просто собівартість переключення абонентів з радіо на оптику зросла.

Опубліковано:

є наказ гаранта- проводити інтернет по селах. Тут хочеш - не хочеш, а треба виконувати наказ  B)

Опубліковано:

є наказ гаранта- проводити інтернет по селах. Тут хочеш - не хочеш, а треба виконувати наказ  B)

.

Конечно не мое дело кто, что и куда скупает тут железо в таком огромном количестве но огромная бЯда состоит в том, что во всех темах Вы просто сгребаете все БУ с прилавков даже не торгуясь чем собственно балуете морды продавцов лишая возможности хоть что-то купить таким как мы еле выживающим провайдерам, которых как раз гарант пытаетцо втоптать в говно своими тарифами на "воздух" :(

Опубліковано:
ну, это офф, но Ваше утверждение- не совсем правда. Я с таким же успехом могу показать Вам темы где Вы меня опередили. А то что Вы, было время, везде спрашивали фото антенн, тогда как я потом за Вами шел и брал их без фото- это не моя недоработка.

Это как раз то, чего стране и не хватает- живая конкуренция. Без протекций, без знакомств и без коррупций. Это когда если не заработаешь на новый лад, то увидишь как тебя сьедает тот, кто, в отличие от, сумел приспособиться к новым условиям.

Другими словами, данной ситуации надо радоваться, а не жаловаться. Я тоже кусаю ногти когда вечерком захожу на форум и вижу, что Вы меня опередили. Для меня это как раз сигнал почаще заходить на форум.

B)

Опубліковано:

Эээ... Ви мну трошки не зовсiм зрозумiлы ибо дело тут вовсе не в том кто первый встал того и чешки а как раз в том, что скупая все подряд даже не торгуясь во-первых Вы балуете продавцов так как частенько начал замечать как некоторые индивидуумы начали гилить цену на БУ почти как за новье, а во-вторых не оставляете таким как я никаких шансов скупать БУ по адекватным ценам ;)

Опубліковано:

Эээ... Ви мну трошки не зовсiм зрозумiлы ибо дело тут вовсе не в том кто первый встал того и чешки а как раз в том, что скупая все подряд даже не торгуясь во-первых Вы балуете продавцов так как частенько начал замечать как некоторые индивидуумы начали гилить цену на БУ почти как за новье, а во-вторых не оставляете таким как я никаких шансов скупать БУ по адекватным ценам ;)

Яка для Вас адекватна ціна. Ви відштовхуєтесь від курсу 8 грн за долар. Сорі але 200шт бріджів вже в резерві. Тому що якщо розібратися новий брід зараз вартує 1300грн а тут продаються майже нові, а якщо є проблеми тоді іде обмін. Забудьте курс  8. Мене теж серце болить коли я купляю оптику і згадую 2013 рік. Я  Вас повністю розумію що ви раз на місяць купите бріджд за 500грн і Вам здається що всі мають продавати по 450грн тому що Вам запропонували по 500. Я сьогодні на даному форумі купив SFP wdm SC 4 пари за 400грн НОВІ, А реальна їхня ціна в районі 900грн але я не сру в темі продавців які продають 1 пару по 22$ Ціна бріджів виставляється не від попиту на форумі а від собівартості переключення на оптику. (Я ж Вам це пояснював). Я не буду продавати бріджі по 550грн краще я їх задію в новому населеному пункті.

Опубліковано:

Ви не праві на даний момент питання стоїх хто перший  став. тому що тему можна закривати . А дальше Ви очікуйте бріджів по 550грн якщо появляться повідомте мене, я також куплю....

Опубліковано:

Ви не праві на даний момент питання стоїх хто перший  став. тому що тему можна закривати . А дальше Ви очікуйте бріджів по 550грн якщо появляться повідомте мене, я також куплю....

Ще раз повторюю... питання не у тапках так як для Бриджiв цiна у 650 гривень теж куди найадекватна ;)

Опубліковано:

Ще раз повторюю... питання не у тапках так як для Бриджiв цiна у 650 гривень теж куди найадекватна ;)

Чому саме 650грн найадекватніша ціна. Щераз повторююсь собівартість переключення абонентів піднялася від того і ціна. Не можу я зняти брідж в продати його за 650грн , якщо переключення абонента буде для мене цоштувати 1000грн. Зрозумійте я не є продавцем з з інтернет магазини чи фірми яка продає дане обладнання. Продаю так щоб  +\- вийти на 0. Дякую  ТЕМУ МОЖНА ЗАКРИВАТИ.

• 3 months later...
Опубліковано:

ціна 1170грн  і  3 штуки брідж 25 - 1270грн.

Ипать... откуда такие цены? 

Видать от туда... от куда алабам по 25  :lol:

Опубліковано:

а Вы на курс доллара посмотрите, зайдите в магазин хлебушка купите...

Опубліковано:

а Вы на курс доллара посмотрите, зайдите в магазин хлебушка купите...

Цена хлебушка исчо старая сегодня был в магазине и покупал... а вы растете за баксом не по неделям а по часам в прям...

Якщо ви звернули увагу  з самого початку теми вартість бріджів крутилася біля 50 дол за \шт  Зараз долар  по 25грн  1170грн\ 25 = 46.8$(тобто ціна зменшилася по відношенні до долара) Зрозумійте мій бізнес не продавати бріджів а підключати нових абонентів,  Я не зможу продавати бріджі по 900грн і потім купляти кабель і медіки по курсу 25грн\долар. Так шо сорі ціна не обговорюється.

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Створити нове...