Перейти до

Рекомендованные сообщения

Опубликовано:

Продам Dlink Dir 320 вживаний - 230 грн 

H/W Ver - A1 

F/W VER - 1.00

Отже це є та модифікація яка без проблем прошивається в нерідну прошивку

В мому роутері зашита прошивка від  Asus WL-500

Використовувався у ролі 3G роутера під модеми від CDMA операторів

Усі порти робочі 

В комплекті - Оригінальний БЖ 

м.Львів

тел 0673744484

Олег

Оплата - ПриватБанк

Доставка - Нова Почта

post-20721-0-77165400-1407524224_thumb.jpg

post-20721-0-44191900-1407524262_thumb.jpg

Опубліковано: (відредаговано)

http://rozetka.com.ua/d-link_dir-320_a/p645284/?gclid=Cj0KEQjw6pGfBRD09M-TmYTBzqIBEiQAcRzH590ao1HcF7b9gk9SGZnXmFKPGg7Pp3Ydkts8ciQGox4aAnKZ8P8HAQ

260 новий.не вірю що за 230 продате )

p.s хоча може ви надієтеся що долар до 20 підскочить на момент продажі ) то так даже дороже продате )

Відредаговано Buy )
Опубліковано:

http://rozetka.com.ua/d-link_dir-320_a/p645284/?gclid=Cj0KEQjw6pGfBRD09M-TmYTBzqIBEiQAcRzH590ao1HcF7b9gk9SGZnXmFKPGg7Pp3Ydkts8ciQGox4aAnKZ8P8HAQ

p.s хоча може ви надієтеся що долар до 20 підскочить на момент продажі ) то так даже дороже продате )

Вообще-то он продает совсем другой девайс (клон ASUS) а не то гУано (непонятно чей клон) то по сЦылке указали Вы ;)

Опубліковано:

1.Як відповів LastLover що це дісно різні девайси я ж написав версію девайсу та його софта

Якщо ви не вкурсі що це таке та що з ним можна робити тоді зрозумілі ваші Судження про мою тему

2. ДО чого тут курс долара я ж продаю в Гривнях

П.С, - Якщо ви не реальний покупець а лише в цій темі постите з метою критики тоді рекомендую Вам не гаяти свій дрогоціний час на таке....

Опубліковано:

1.Як відповів LastLover що це дісно різні девайси я ж написав версію девайсу та його софта

Якщо ви не вкурсі що це таке та що з ним можна робити тоді зрозумілі ваші Судження про мою тему

2. ДО чого тут курс долара я ж продаю в Гривнях

П.С, - Якщо ви не реальний покупець а лише в цій темі постите з метою критики тоді рекомендую Вам не гаяти свій дрогоціний час на таке....

курс долара до того що новий виросте з 260 на 450-500 і ви зможете б.у продати за пів ціни.як всі і роблять

Опубліковано:

Тобто ви стверджуєте що курс долара буде - 24 грн? 

Бо судячи з того що ви порахували що ціна зросте за новий у майже у двіччі...

Цікаве припущення  :) ....звідки ж така інформація чи я маю Честь розмовляти з гуру в області Фінансів?

Але тут не тема в якій ми будемо обговорювати Курс Доллара та ціновутворення.....

Опубліковано:

Тобто ви стверджуєте що курс долара буде - 24 грн? 

Бо судячи з того що ви порахували що ціна зросте за новий у майже у двіччі...

Цікаве припущення  :) ....звідки ж така інформація чи я маю Честь розмовляти з гуру в області Фінансів?

Але тут не тема в якій ми будемо обговорювати Курс Доллара та ціновутворення.....

я не стверджую а зверху писав якщо ви надієтеся )

давайте прекратимо дискусію.а то забанять нас ) 

• 3 weeks later...
Опубліковано:

Пробачте але людина подзвонила та вже проплатила

Не встиг відписати  :)  Троха засвядкувався

Отже тему можемо закривати продано

Опубліковано:

Пробачте але людина подзвонила та вже проплатила

Не встиг відписати  :)  Троха засвядкувався

Отже тему можемо закривати продано

Забухав ??? :)

Зав'язуй завтра багато роботи!!!

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Створити нове...