Перейти до

В Україні можуть заборонити перевірки бізнесу з обігом до 20 млн гривень Детальніше читайте на УНІАН:


Рекомендованные сообщения

 http://economics.unian.ua/finance/960933-v-ukrajini-mojut-zaboroniti-perevirki-biznesu-z-obigom-do-20-mln-griven.html

 

 

 Уряд у рамках проведення податкової реформи має намір посилити захист малого і середнього бізнесу, і скоротити податкове навантаження на такі підприємства, заявив у ході брифінгу в Києві голова державної Фіскальної служби України Ігор Білоус. «Ми бачимо велику міграцію людей і капіталу зі сходу до центру і на південь країни. Потрібно дати людям можливість, щоб не лише перевозили свої валізи і банківські рахунки, а мали можливість відновлювати свою діяльність, не забували про бізнес і робочі місця. Потрібно зробити більш прийнятні умови для ведення бізнесу». – сказав Білоус.         Він уточнив, що йдеться про зменшення ставок єдиного податку, що дозволить зменшити максимальний розмір податку для деяких груп платників у півтора – два рази, а також про заборону перевірок платників податку з обігом до 20 млн грн. «Перевірки цих категорій підприємців проводитимуться тільки за їх заявкою або за рішенням суду. Тобто, малих підприємців не чіпатимемо. Хай працюють і платять чисту зарплату», - зазначив Білоус. 

       Він також уточнив, що ставки єдиного податку передбачається ввести такі: «Перша група – до 900 тис. грн доходу – ставка податку становитиме 10% від мінімальної зарплати, друга група – до півтора мільйона і 10 найманих працівників – до 20% від мінімальної зарплати. Третя група – необмежена кількість працівників, понад півтора мільйона гривень доходу – ставка 2% від доходу у разі сплати ПДВ і 4% - у разі, якщо не сплачується ПДВ», - пояснив голова ДФС.

 

 

p.s. Интересно - сделают или нет? Или как всегда будет просто на уровне трёпа.

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

зара для 2 групи ставка податку 20% від мінімальної зарплати, тобто без змін.

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Уже сделали:)

В Украине будет сформирован добровольческий батальон из налоговиков.
 

Об этом сообщил председатель Государственной фискальной службы Украины Игорь Билоус,

Билоус сообщил, что батальон будет создан по прямому поручению от президента и от правительства. "Батальон создается, туда войдут около двухсот человек. Добровольцев у нас есть около 700 человек - это, как правило, все аттестованные люди, военные, милиционеры, которые так или иначе знакомы с оружием лучше, чем обычные граждане", - сказал Билоус.

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.

×
×
  • Створити нове...