Перейти до

А кто уже поменял?


Рекомендованные сообщения

На сайті Державної регуляторної служби України ( http://www.dkrp.gov.ua/info/4586) директором Департаменту ліцензування та дозвільної системи О. В. Андрєєвим надано наступне роз`яснення стосовно реалізації норм Закону № 222 наступного змісту:

«Щодо переоформлення чинної строкової ліцензії на безстрокову

08.09.2015

 

З урахуванням рішення № 3.2 від 20.08.2015 Експертно-апеляційної ради з питань ліцензування та в порядку надання роз’яснень положень чинного законодавства України вважає за необхідне надати наступні роз’яснення.

Виходячи з норм частини шостої статті 21 «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України від 02.03.2015 № 222-VІІІ "Про ліцензування видів господарської діяльності" (далі – Закон № 222), який набув чинності 28.06.2015, ліцензії на провадження видів господарської діяльності, визначених у статті 7 цього Закону, які є чинними на день набрання чинності цим Законом та мали обмежений термін дії, є безстроковими і можуть бути, за заявою ліцензіата, переоформлені відповідним органом ліцензування безкоштовно у тижневий строк.

Звертаємо увагу, що норма частини шостої статті 21 Закону № 222 щодо безстроковості ліцензій, які є чинними на день набрання чинності Законом та мали обмежений термін дії, поширюється на всі без винятку види господарської діяльності, у тому числі і ті, які ліцензуються відповідно до спеціальних законів або з урахуванням особливостей, визначених спеціальними законами.

 

Директор Департаменту ліцензування

та дозвільної системи О.В. Андрєєв»

 

И что Вы думаете по этому поводу?

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Это выходит если у меня строительная лицензия действовала до 21.09.15 то она будет и дальше работать?

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Это что?

 

{Ліцензування діяльності у сфері телекомунікацій, передбаченої пунктом 8 частини першої статті 7, втрачає чинність з 1 січня 2018 року - див. пункт 2 статті 21 цього Закону}

 

Через два года отменят лицензии в сфере телекоммуникаций?

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Не ну я не против , можете в меня шампанским и коньяком отправить новой почтой:) Что нарыл мой любимый бухгалтер:) тем и делюсь:)

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Если будет так же как и с техосмотрами авто - будет гуд! А если это шило опять заменят мылом,то не феньшуй. Отдал юристу,пусть посмотрит

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • 1 month later...

звонили - НКРЗИ отказывается делать их бессрочными... и улыбается с факта "с 1.01.2018 - отменят".... они готовят свой новый закон, в котором прописано отменить действие ст.21 закона 222

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.

×
×
  • Створити нове...