pufik Опубликовано: 17 березня, 2007 Опубликовано: 17 березня, 2007 Всім привіт! В мене таке прохання. Підскажіть будь-ласка посилання на матеріали про Wi-Fi, а саме саморобні антени точки доступу, конектори, карти і так далі. Буду дуже вдячний.
drobyshev Опубліковано: 17 березня, 2007 Опубліковано: 17 березня, 2007 Всім привіт! В мене таке прохання. Підскажіть будь-ласка посилання на матеріали про Wi-Fi, а саме саморобні антени точки доступу, конектори, карти і так далі. Буду дуже вдячний. www.google.com это лучший ответ на твой вопрос. А еще можеш у меня на сайте несколько статей почитать про Wi-Fi их хватит для организации элементарного Wi-Fi линка за минимальные деньги.
emon Опубліковано: 18 березня, 2007 Опубліковано: 18 березня, 2007 попробуй порыться на форуме, тут уже все есть. а если будут вопросы, фстудию их, или пиши в аську.(сам помню, кады был деревянным, задолбал много людей на этом форуме) БОЛЬШОЙ сенкс всем в помощи, особенну Zulu_radist
pufik Опубліковано: 18 березня, 2007 Автор Опубліковано: 18 березня, 2007 Таке запитання для того щоб підєднати антену до адаптера чи точки, який потрібно кабель, чи можна якось простимдешевим коксом? Можливо якось можна зробити так щаб затухання було найменше без дорогого кабеля?
vadim Опубліковано: 18 березня, 2007 Опубліковано: 18 березня, 2007 Таке запитання для того щоб підєднати антену до адаптера чи точки, який потрібно кабель, чи можна якось простимдешевим коксом? Можливо якось можна зробити так щаб затухання було найменше без дорогого кабеля? Да, возможно. Точку в гермобокс под антенну и кабель 30-40см (желательно не RG 58).
pufik Опубліковано: 30 березня, 2007 Автор Опубліковано: 30 березня, 2007 Таке питання! Якщо я ставлю точку з антеною і приблизно за 400м є користувач в якого D-Link g510 з стандартною антеною, чи буде так працювати?
XNeo Опубліковано: 30 березня, 2007 Опубліковано: 30 березня, 2007 я думаю 400м трохи забагато. Навіть якщо заведеться то буде кашляти. Для стабільної роботи потрібно приблизно до 200 метрів (зі встроєною антеною).
Korvin Опубліковано: 30 березня, 2007 Опубліковано: 30 березня, 2007 Бери тарелку. На нее биквад и кабель 50Ом. И руки чтоб прямые были. Если делать по уму то один комплект - не более 100 грн. Работать будет гораздо лучше чем со встроенной. если интересно- читай соответствующий раздел на форуме
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВхід
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас