Перейти до

1 Гбит Житомир


Рекомендованные сообщения

Здравствуйте.

Интересует канал емкостью 1 Гбит в г.Житомире, район полевая.

Предложения, цена в ЛС

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Здравствуйте.

Интересует канал емкостью 1 Гбит в г.Житомире, район полевая.

Предложения, цена в ЛС

Добрый день. Вопрос в следующем, что в вашем понимании "канал", это канал передачи данных между какими либо объектами или канал доступа к сети интернет?

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.

  • Схожий контент

    • Від rvolodimir02
      Державний університет «Житомирська політехніка» — заклад вищої освіти IV рівня акредитації в Житомирі.
      Державний університет “Житомирська політехніка” - https://ztu.edu.ua/ є єдиним цивільним закладом освіти інженерно-технологічного профілю на Житомирщині. Університет був заснований у 1960 році на базі загальнотехнічного факультету Київського політехнічного інституту. Початково студенти, працюючи на підприємствах, навчалися три роки, після чого мали можливість завершити навчання в інших вищих навчальних закладах України та колишнього Радянського Союзу.

      У 1975 році загальнотехнічний факультет реорганізувався в Житомирський філіал Київського політехнічного інституту. З того часу філіал підготував майже 5 тисяч інженерів-механіків та інженерів-електриків. З 1983 року розпочато підготовку інженерів-електромеханіків за спеціальністю “Робототехнічні системи і комплекси”.

      У 1994 році, на базі філіалу, було засновано Житомирський інженерно-технологічний інститут, який у 2019 році перейменовано на Державний університет “Житомирська політехніка”. У 1995 році в інституті відкрито факультет економіки та менеджменту, де студенти можуть отримати вищу освіту за спеціальностями: “Облік і аудит”, “Економіка підприємства”, “Менеджмент організацій”.

      З 2000 року університет розвиває гірничо-екологічний факультет, який готує спеціалістів з гірництва та екології. З 2020 року університет співпрацює з норвезьким урядом для реабілітації учасників АТО/ООС.

      Останнім часом “Житомирська політехніка” активно розвиває міжнародні зв’язки, а у 2021 році створено інтерактивний музей науки і технологій “Політехнік”, який демонструє 30 експонатів з механіки, оптики, електрики, магнетизму, логіки та акустики.

      У рейтингу “Топ-200 Україна” “Житомирська політехніка” зайняла 53 місце, а серед “Кращих ЗВО північного регіону України” — 2 місце. Університет є лідером серед кращих закладів освіти Житомира.

      Факультети університету охоплюють широкий спектр напрямків, включаючи бізнес та обслуговування, гірничу справу, інформаційно-комп’ютерні технології, комп’ютерно-інтегровані технології, національну безпеку, право та міжнародні відносини, а також педагогічні технології та освіту впродовж життя.
    • Від avtoritetik
      Вітаю.
      Колеги цікавить резервований транспорт Київ (Г50) - Житомир (Д38)
      Ємкість 10 Gbit
      Пропозиції прошу в приватні або в темі, можливо в інших буде зацікавленість.
    • Від Margaret
      В поиске провайдера для офисного помещения. Как оказалось в Житомире не так просто заказать услугу подключения канала интернет от местного провайдера в офисное помещение. 
      Возможно кто-то уже имеет опыт подобного подключения канала интернет в офис, или подскажет провайдеров к которым можно обратится для заключения договора? 
       
       
       
    • Від Unigran
      Потрібен стабільний інтернет на завод біля с. Іванівка (м. Житомир). Розміщення.
    • Від avtoritetik
      Доброго времени суток.
      Нужен гарантированный канал связи в г.Житомир, 500-700 Мбит, готов забрать на Домбровского 38 (ядро), или где либо в городе...
      Интернет нужен микс 50/50
       
      Исчу у кого и по чем можно купить ПИ адреса?! /29/28
×
×
  • Створити нове...