Куплю ONU Huawei HG8310M
-
Зараз на сторінці 0 користувачів
Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.
-
Схожий контент
-
Від Stigmated
Вітаю!
Може хто зтикався з такою проблемою і може щось порадити, бо провайдер нічого не може зробити.
Ситуація така:
Стоїть ONU від провайдера Huawei EchoLife HG8310M. Далі підключений гігабітний роутер. Від нього через Ethernet порти підключено 2 компа. Тарифна швидкість від провайдера 300 Мбіт/с.
Маю таку проблему: швидкість до мене 300 Мбіт/с, від мене по спідтесту від 30 до 140 максимум. На гугл драйв 10 Мбіт/с. Підключав компи напряму в термінал - ситуація та ж сама. Підключав через інший роутер - теж саме. Але!!! Через wi-fi швидкість 300 Мбіт/с у обидві сторони. Якщо переткнути кабель із роутера напряму в ONU - теж саме. Якщо у налаштуваннях мережевої картки на компах примусово поставити 100 Мбіт/с - то швидкість від мене і по спідтесту, і на гугл драйв стабільно 100 Мбіт/с. Монтажники вже переварили пігтейли у своєму ящику і у мене в будинку, поміняли 4 термінали. Нічого не допомагає. Проблема може пропасти на декілька днів, а потім знову повернутись. Іноді допомагає кілька разів включити-виключити ONU термінал.
Хтось стикався із такою проблемою?
-
Від OlgaN
Продам ону XPON ONU на базе Huawei HG8310M C+
Форма оплаты: карта Приват, Монобанк, ФОП, ТОВ с НДС.
Нал 10,5$ при заказе от 60 шт
с НДС 11,5$ при заказе от 60 шт
-
Від OlgaN
Продам в большом количестве GPON ONU Huawei HG8310M C+
Huawei HG8310M C+ брендированный под Alistar.
Форма оплаты: карта Приват, Монобанк, ФОП, ТОВ с НДС.
Цена 12,5$
-
Від zor
Продам оригинальные ону б/у gpon huawei 8110/
В комплекте оригинальные блоки питания huawey.
Зачастую качество изготовления для внутреннего Китая намного выше,чем то что закупается для отечественного использования.
Особенно это видно по самым дешевым блокам питания,которыми комплектуются устройства. И это частая причина проблем при использовании.
Цена 210 грн.
В наличии 25 шт
Гарантия-3 месяца.
-
Рекомендованные сообщения
Правила раздела Торговля.
Для удобства был создан раздел оборудования на сайте.
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВхід
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас