Перейти до

avtoritetik

Сitizens
  • Всього повідомлень

    228
  • Приєднався

  • Останній візит

  • Дней в лидерах

    1

Останнього разу avtoritetik вигравав 28 квітня 2015

Публикации avtoritetik были самыми популярными!

Репутація

16 Хороший

О avtoritetik

  • Звание
    Точу Зубы
  • День народження 14.05.89

Контакты

  • ICQ
    442263317

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Город
    Житомир

Посетители профиля

3 526 просмотров профиля
  1. avtoritetik

    NoctioN как стабилизатор BGP

    У другого оператора можуть бути проблеми на одному з аплінків, а не на всіх... Виключення каналу - вирішить проблему, але це такий собі варіант! П.С. Зроблю уточнення, мене цікавить саме альтернатива програмному забезпеченню NoctioN, чи хтось чимось подібним користується?!
  2. avtoritetik

    NoctioN как стабилизатор BGP

    Я навів як приклад, а не як проблему з якою ми стикаємось...
  3. avtoritetik

    NoctioN как стабилизатор BGP

    Так згоден, але якщо на одному каналі є втрати, а на іншому не має, як бути? Сидіти і постійно моніторити?
  4. Доброго часу. Колеги, хто як робить пріоритети в маршрутах аплінка? - Тільки не пропонуйте руками) Умовно: Сервер в США через УкрТелеком далі на 2 AS, а через Київстар ближче на 2 AS, але маршрут в УкрТелекома кращий, біжить довше, але железка вирішила що ідеально через УкрТелеком) Знайшов рішення NoctioN, але від запропонованої ціни вирішив що краще без нього жити. Коротко, за 4 Гбіт управління 1600 evro в місяць... Поділіться, будь ласка, хто що використовує, скільки коштує, що краще?!?!?!
  5. Продам, але ціну не скажу... Беремо товар, йдемо на касу, скануємо, дізнаємось ціну, кладемо на місце - а, тут пишемо всім, сканований код не знайдено в базі... Якось так всі нині продають все...
  6. Хм, зробіть для себе виводи зв'язності Омега та УарНет, наприклад: простий спосіб бачити хто з ким обмінюється трафіком, у кого скільки сесій, будете мати розуміння що до можливого сервісу та його зв'язності Що до сервісу обслуговування, працював і працюю до сьогодні з обома вище вказаними операторами, можу сказати лиш одне, якщо з УарНетом домовитись про бекап можливо (і він автоматичний) то в Омеги з бекапом проблеми (лише в ручному керуванні)
  7. Вітаю. Колеги цікавить резервований транспорт Київ (Г50) - Житомир (Д38) Ємкість 10 Gbit Пропозиції прошу в приватні або в темі, можливо в інших буде зацікавленість.
  8. Можу в Житомирі, районі запропонувати) Але дійсно питання Аплінк, транспорт де в області Вам потрібен?
  9. Теж цікаво! Якщо хтось робить документи під ключ напишіть в приватні.
  10. Якщо я не помиляюсь 1А виходить на зарядку.
  11. avtoritetik

    Аренда IP

    Нужен /24 Кто по чем предлагает?
  12. Україна вже просить повертатись до роботи! Є готові проекти погоджені в УкрТелекомі, для прокладання... Хто і головне по якій ціні готовий братись? (трасса 8 км) в м.Житомир. Дозвіл (Тех нагляд власника (УкрТелкому)) потрібно уточнювати, але спочатку договір по ціні! УТОЧНЕННЯ роботи мають здаватись з погодженням вланика тоб то УкрТелекомом!!! Якщо є бажаючі братись за роботи, пишіть!
×
×
  • Створити нове...